Announcement

Collapse
No announcement yet.

having 4 periods at end of thread title still causing issues....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Huskermax
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    It is a configuration issue I believe. Easy thing would be to check waht the error is on your webservers end and adjusts its rules to allow it. Or change how vBulletin delivers a page via a plugin/code edit and remove multiple periods.
    Well I am an idiot so how to do these things would need to be dumbed down for me.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    It is a configuration issue I believe. Easy thing would be to check waht the error is on your webservers end and adjusts its rules to allow it. Or change how vBulletin delivers a page via a plugin/code edit and remove multiple periods.

    Leave a comment:


  • Huskermax
    replied
    http://www.huskermax.com/vbbs/showth...thread-to-test

    This link is from 4.0.7 and page 2 does not work for me. Nor any of the other posters I had test this with.

    Leave a comment:


  • we_are_borg
    replied
    Originally posted by himselfone View Post
    I thought the fullstop (period?) bug was fixed already? Anyway it seems to be fixed since I've accessed the 2nd page on this site, right?
    Yep this is fixed in this version 4.0.6 and i think it was even fixed in 4.0.5 never seen it before on my site that you could not access a second page.

    Leave a comment:


  • himselfone
    replied
    I thought the fullstop (period?) bug was fixed already? Anyway it seems to be fixed since I've accessed the 2nd page on this site, right?

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    Originally posted by Paul M View Post
    We are on page 2 - you have have changed your settings.
    I usually max that stuff out.

    Leave a comment:


  • Paul M
    replied
    We are on page 2 - you have have changed your settings.

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    Still on page 1 for me...

    Leave a comment:


  • Paul M
    replied
    It must be magic

    Leave a comment:


  • we_are_borg
    replied
    Originally posted by Paul M View Post
    There is, its called a TEST FORUM.
    Doh

    But on the other hand there is no issue with dots on the end it seems i can access the second page straight away.

    Leave a comment:


  • Paul M
    replied
    Originally posted by we_are_borg View Post
    Should be a better way to test something like this .
    There is, its called a TEST FORUM.

    Leave a comment:


  • we_are_borg
    replied
    Yurīka wa, watashi wa sore o okonatte iru

    Leave a comment:


  • we_are_borg
    replied
    Should be a better way to test something like this .

    Leave a comment:


  • we_are_borg
    replied
    This is 14 so it going good.

    Leave a comment:


  • we_are_borg
    replied
    2 more posts and where done

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X