Announcement

Collapse
No announcement yet.

Latest News / Announcements not showing in the Admin Control Panel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Latest News / Announcements not showing in the Admin Control Panel

    Hi guys.

    After logging into the Admin Control Panel, right at the top is mentioned the latest version of vBulletin available and then beneath it any new announcements / news is displayed with a "Dismiss" button. It's been a while, atleast 2 upgrades from version 4.0.2, that I have not been seeing any announcements. I'm currently running 4.0.5. Now that 4.0.6 is out, I learned from a friend that the announcement shows in the ACP but I still can't see it on my side.

    Could someone very kindly help me with this? How can I fix this up?
    PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

  • #2
    hi,

    does it show anything under "Dismissed vBulletin News Item ID"(admincp => usergroups => administrator permissions) ? if yes remove it save and reload your admincp still nothing ? check the "adminmessage" table in your database anything there ? if not run diagnostics => suspect file versions also try with the plugin system disabled add

    PHP Code:
    define('DISABLE_HOOKS',1); 
    to includes/config.php

    Comment


    • #3
      Thanks for replying, DelphiVillage.

      I tried all your suggestions. Unfortunately, none of them worked out.

      Under administrator permissions-->my user ID, it was showing some dismissed ID, but after removing them and saving, it still didn't show any news items.

      I checked under Optimize / Repair Tables, where it showed against adminmessage the follows: Data length: 16 kb and Index length: 32 kb

      Upon running diagnostics -> suspect file version, the browser page waits for a while, then shows nothing, i.e. I'm still in the control panel but it doesn't show any activity or results.

      I disabled all addons too by the above method, but without any luck.

      I'm pretty much at a loss as to what to do...
      PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

      Comment


      • #4
        Are all your admincp files default files? And is the admincp style you are using a default style?

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          Yes, Lynne. All admincp files are default ones. Haven't installed any styles for the ACP since I upgraded to version 4. So am using the default style too.
          PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

          Comment


          • #6
            There seems to have been a similar issue over here too:

            http://www.vbulletin.com/forum/showt....1-PL1-upgrade

            I did manage to run the Suspect File version utility. It didn't give an error, but showed several mod files as "File not recognized as part of vBulletin", which I believe is normal.

            In the admincp directory, it showed the above message for the following files:

            album.php
            ame.php
            award.php
            award_cat.php
            award_version_info.php
            backup.php
            downloadadmin.php
            downloads2.php
            read_pms.php
            read_pms_eng.php
            vba_cmps_admin.php
            vbacmps_install-old-renamed.php
            vbacmps_install-renamed-3.2.1.php
            vbacmps_install-renamed.php
            vbam.php

            Oh, and for the ACP, I am using the vBulletin 3 silver style. Is there one released for version 4? Do I need to change this?
            Last edited by abdulbasitsaeed; Sat 14 Aug '10, 6:35pm.
            PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

            Comment


            • #7
              Bumping, with the hope that someone could perhaps help me with this.
              PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

              Comment


              • #8
                Do you have javascript disabled? Do you have the file clientscript/vbulletin_cphome_scripts.js?

                Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                W3Schools <- awesome site for html/css help

                Comment


                • #9
                  Yes, Lynne. I have javascript enabled as well as the updated version of the vbuletin_cphome_scrpts.js file. If I log in to my friend's site with the same browser, it does show the news there, meaning that it isn't a browser issue. I have tried it with Firefox and Chrome anyway, just in case.

                  However, I still don't see them in my own ACP.
                  PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

                  Comment


                  • #10
                    Have you tried promoting a test user of yours to the Admin group and then seeing if he sees the notices? Are you a Super Admin?

                    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                    W3Schools <- awesome site for html/css help

                    Comment


                    • #11
                      Thank you for your perseverance, Lynne. I really appreciate it.

                      I just registered as a new user, and promoted it, but still can't see it.

                      Yes, my own account is a Super Admin account.
                      PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

                      Comment


                      • #12
                        You should probably put in a support ticket then. (It's certainly an odd one and one I have never heard of before!)

                        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                        W3Schools <- awesome site for html/css help

                        Comment


                        • #13
                          I'm thinking of upgrading to 4.0.6 with the hope that perhaps it would correct itself. Does that sound ok?
                          PakFellows Forums - A Pakistani Forum & Social Network

                          Comment


                          • #14
                            I do think it is a good idea to be running 4.0.6 instead of a previous version, but since I have never heard of someone having this issue, I can't really comment on whether 4.0.6 will fix it.

                            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                            W3Schools <- awesome site for html/css help

                            Comment


                            • #15
                              hi,

                              what do you get when visiting /admincp/index.php?do=home&showallnews=1

                              i think your host is blocking it it's a socket connection your host firewall comes to my mind... does your host support cURL (they can support it but disallow remote connections)

                              run this

                              PHP Code:
                              <?php
                              phpinfo
                              ();
                              ?>
                              if cURL is not mentioned there it's not supported your host PHP must also be compiled to support it this can also be done via fsockopen() but again your host must allow and support it
                              Last edited by DelphiVillage; Thu 19 Aug '10, 1:29pm.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X