Announcement

Collapse
No announcement yet.

Facebook Connect issues after upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bob_R
    replied
    Testing with default style and it worked.

    On my site I provide 6 templates. It works on 4 of the 6.

    What would I need to do to fix the other two. It seems to be the header.
    Last edited by Bob_R; Thu 12 Aug '10, 9:01am.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Check to make sure all your settings are correct in vboptions > facebook connect settings. And make sure you are testing this using a totally default style.

    Leave a comment:


  • Bob_R
    replied
    It's in there and the default yet still doesn't show on the site (yellow template)

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    You can get the code by editing your template (in this case it should be in the header template or could be in one of the Facebook Templates) and clicking on Show Default. The default code will be there.

    Leave a comment:


  • Bob_R
    started a topic [Forum] Facebook Connect issues after upgrade

    Facebook Connect issues after upgrade

    I just upgraded from 4.0.3 to 4.0.5 (never upgraded to 4.0.4) now my Facebook Connect doesn't work.

    I saw in another thread http://www.vbulletin.com/forum/showt...-Common-Issues to make sure your templates have the code. But, the code was never given in this particualar thread. May I have it?

    Maybe that is what happened to me?

    Thanks!!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X