Announcement

Collapse
No announcement yet.

Attachments Question

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Attachments Question

    Hello,

    I noted a problem regarding the attachments on CMS.
    If I upload some images from my PC, than I see the small pencil to modify it, align to left, right,etc.

    If I add an image use the option "From Url", disabling "Retrieve remote file and reference locally", I can't see the small pencil, modify and align the images.

    Is this normal?
    How can I resolve this problem?

    I am using vB Suite 4.0.3

    Thank you
    Last edited by jarod1981®; Sun 8 Aug '10, 10:12am.

  • #2
    I think that would be normal because you're not storing the image. It's just retrieving the image and displaying it. You can limit the size in stylevars.
    Last edited by nakedanvil; Sun 8 Aug '10, 11:00am.

    Comment


    • #3
      Hello nakedanvil,

      the problem is that even if I try to use an image on my server that I used for another article, and I insert that image on a new article, I don't see the pencil and I don't align it at left or right.

      I also remember that until a few months ago I had no trouble to make it, now suddenly I have this problem.

      Howeaver, also if I upload an image from my PC, after I don't see the pencil to modify it
      Last edited by jarod1981®; Sun 8 Aug '10, 11:42am.

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X