Announcement

Collapse
No announcement yet.

Getting this error at registration

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CLeslein
    replied
    and yes it was from Stop Forum Spam. You are a very smart person!!!!

    Leave a comment:


  • CLeslein
    replied
    I found it.

    It was from an add on product. I disabled it and I was able to register a test.

    Thank you though. I should of checked there first.


    Thanks!!!

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    there is no functions_vbsfs.php file in the default package. The error is from a third party addon's file missing. I would suggest reviewing your third party addons and checking which might be missing files.

    If I had to guess its StopForumSpam from vBulletin.org

    Leave a comment:


  • IBxAnders
    replied
    Did you upload all of the files? Which version of PHP are you using?

    Leave a comment:


  • CLeslein
    started a topic [Forum] Getting this error at registration

    Getting this error at registration

    I just upgraded to 4.04.

    I am getting the following error when at new registration, you click submit and this is what happens:


    Warning: require_once(includes/functions_vbsfs.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/register.php(333) : eval()'d code on line 3

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_vbsfs.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/kecoemtm/public_html/forums/register.php(333) : eval()'d code on line 3


    any helpers? Thank you.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X