Announcement

Collapse
No announcement yet.

Polls replacing each other

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kirsebom
    replied
    In case anyone ever runs into the issue of polls taking over each other, here is the fix:

    1. Delete all the polls on your site
    2. Delete all items in the database tables "poll" and "pollvote"
    3. Repair/Optimize tables in vB AdminCP

    Hope this helps someone!

    Andy

    Leave a comment:


  • Kirsebom
    replied
    Originally posted by punchbowl View Post
    PHP Code:
    // ******** DATASTORE PREFIX ******
        // If you are using a PHP Caching system (APC, XCache, eAccelerator) with more
        // than one set of forums installed on your host, you *may* need to use a prefix
        // so that they do not try to use the same variable within the cache.
        // This works in a similar manner to the database table prefix.
     
    $config['Datastore']['prefix'] = ''
    Gotcha! Not the database prefix, but datastore! I've never noticed this before. If everything is cancelled out, that probably means that it doesn't apply to me?

    Leave a comment:


  • Kirsebom
    replied
    Thank you Andy and punchbowl! I'll take a look

    punchbowl, just to clarify, if I ad a prefix in the config file, will it automatically create the prefix in the database? Or will I have to do that manually?

    Leave a comment:


  • punchbowl
    replied
    Originally posted by Kirsebom View Post
    Yes, it's on shared hosting. Are you saying to add a prefix to the database tables? Like "vb4_".

    Yeah, I've run a check for the file versions. I'll double check though. Thanks!
    no, in your config.php. Obviously it'll only apply if there is caching on the server. It's in the section

    PHP Code:
    // ******** DATASTORE PREFIX ******
        // If you are using a PHP Caching system (APC, XCache, eAccelerator) with more
        // than one set of forums installed on your host, you *may* need to use a prefix
        // so that they do not try to use the same variable within the cache.
        // This works in a similar manner to the database table prefix.
     
    $config['Datastore']['prefix'] = ''

    Leave a comment:


  • Andy
    replied
    There are two tables associated with polls:

    poll
    pollvote

    I suggest you compare these two tables against another working version of vbulletin and verify the structure is the same.

    Leave a comment:


  • Kirsebom
    replied
    Originally posted by punchbowl View Post
    Is it on shared hosting? Make sure you add a unique prefix per forum on the server if you are using a cache.

    Have you run a check for suspect file versions?
    Yes, it's on shared hosting. Are you saying to add a prefix to the database tables? Like "vb4_".

    Yeah, I've run a check for the file versions. I'll double check though. Thanks!

    Leave a comment:


  • punchbowl
    replied
    Is it on shared hosting? Make sure you add a unique prefix per forum on the server if you are using a cache.

    Have you run a check for suspect file versions?

    Leave a comment:


  • Kirsebom
    replied
    Yeah, I did that last night. Still the same. As soon as I vote on a poll, it redirects me to a different poll thread, with the new poll showing, replacing the poll that had been in that thread. So goofy.

    Leave a comment:


  • icarusforde
    replied
    Hm, odd. Have you tried rebuilding indexes and such?

    Leave a comment:


  • Kirsebom
    replied
    Originally posted by icarusforde View Post
    And how did this guy downgrade back to 3.8.5? Properly, or all in a hash? If so, might be worth going up to vB4 on a test site with a copied database and seeing if that works better....
    There is no way of knowing what the guy did. All we know is that he was sloppy. I got them upgraded to vB4, and still no luck. It's really goofy.

    Leave a comment:


  • beishe8
    replied
    Originally posted by Kirsebom View Post
    Anyone?
    Sorry,that is a very strange behaviour,probably have to open a ticket for that.

    Leave a comment:


  • icarusforde
    replied
    24 hour minimum wait before bumping your thread.

    And how did this guy downgrade back to 3.8.5? Properly, or all in a hash? If so, might be worth going up to vB4 on a test site with a copied database and seeing if that works better....

    Leave a comment:


  • Kirsebom
    replied
    Anyone?

    Leave a comment:


  • Kirsebom
    started a topic [Forum] Polls replacing each other

    Polls replacing each other

    I've been working on a forum for a customer of mine, and he's been having a problem with new polls replacing old ones. As soon as anyone starts a new poll, it replaces other polls on the site. We've tried upgrading to vB4.0 and that did not fix the problem. I believe the problem may have started when the last web guy upgraded to 4.0 a while back, freaked out, and then went back to 3.8.5. I have no idea how he went about it, but since then the polls have not worked! I've tried shutting down all the plugins and even using a stock template and it does nothing.

    Any ideas on how I can repair this? Has anyone else ever come across this problem?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X