Announcement

Collapse
No announcement yet.

Style Generator not loading...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lynne
    replied
    Make sure you are accessing the admin cp from the same url you have in vboptions > site options > forum url (if you have www.yoursite.com, then access your admincp from www.yoursite.com, not just yoursite.com)

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Upgrade to 4.0.8. Then if you still have a problem, please start your own thread with all the relevant details.

    Leave a comment:


  • thompson
    replied
    i have the same problem, but i have the files on my server.

    any solution ?

    Leave a comment:


  • Nosfer@tu
    replied
    Same problem for me...

    Now I have to figure this one out :/


    kjetterman - Wed 30th Jun '10 2:41pm
    Originally Posted by ndut
    i cannot choose color in color scheme generator.
    there is message : "wait please loading..."

    what should i do?



    Check to make sure you have the /clientscript/jquery/ files on your server. I was having the same problem and that fixed it.

    Leave a comment:


  • kjetterman
    replied
    bump. Any suggestions?

    Leave a comment:


  • kjetterman
    started a topic [Forum] Style Generator not loading...

    Style Generator not loading...

    I upgraded my forums from 4.0.3 to 4.0.4 PL1.

    I was excited to use the style generator first and foremost. However, I am not able to use it. I get a message that reads "Wait please. Loading."

    I have waited and waited but nothing. What is the fix for this?

    TIA!

    (I have uploaded a screenshot so you can see what I am seeing)
    Attached Files
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X