Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lost Inline Mod Permissions after 4.0.3->4.0.4 upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Lost Inline Mod Permissions after 4.0.3->4.0.4 upgrade

    Moderators and administrators can no longer move or delete many forum posts. I at a complete loss as to why the upgrade would have caused this, but it did. The situation doesn't improve even when I disable all plugins/hooks. We all just receive the following message:

    --------------
    <membername>, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    ---------------

    Taking the message at face value, it appears when one would normally be asked to confirm one's password (as a moderator/admin), so it is that route to the Login page that is barred. Access to this page does not appear to be a problem for regular members.

    Any ideas would be greatly appreciated.

    PS: there were no error or other unusual messages during the upgrade
    compuminus
    New Member
    Last edited by compuminus; Mon 21 Jun '10, 11:47am.

  • #2
    UPDATE: problem appears to have been resolved. If anyone else encounters this problem, it had been caused by an unsuccessful merging of the STANDARD_ERROR template.

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X