Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't edit posts

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by cortinator View Post
    I don't think so, all I did was revert the template and re-added any type of changes I made to the template, and after that was done the edit function still works.
    That worked for me as well... I just reverted as I didn't see any of my own edits in there.
    Interesting thing in my case - only the Default Style and it's child styles were affected.
    I have 3 other parent styles that were just fine.

    Comment


    • #17
      the only diff with original is that i added favicon in headinclude and it doesnt work when quick editing a post which contains an url.

      Comment


      • #18
        yeah, I added a script for Tapatalk and that small script is the only thing getting in the way for the quick edit if it has a link.

        Comment


        • #19
          Same problem here! When I saw 4.0.4 PL 1 I thought it's a fix for it; but NOT
          I'm back; hell was full!

          Comment


          • #20
            Same problem here with the edit function. Tried a clean install but problem still exists after upgrade..
            Getting Down under | Download2me | Newsgab | Careercraft | Newmomsforum | Freeware Downloads

            Comment


            • #21
              Anyone who managed to solve this issue?
              I'm back; hell was full!

              Comment


              • #22
                Originally posted by cortinator View Post
                Had this problem, and distinguished that it was in fact the Headinclude template that was causing the problems.
                Many thanks for the info. I reverted headinclude and quick edit is now working.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X