Announcement

Collapse
No announcement yet.

facebook connect button only refresh the page

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] facebook connect button only refresh the page

    i setup my facebook application and setup my forum too but the button only refresh the page
    any ideas?

  • #2
    I am getting the same error, nothing happens when I click fbconnect button I get a popup where you can fill in your fb login details, when you fill it it then redirects to another popup which asks for permisions and after you clicks allow it just refreshes the page. Contacted support on this, but they didn't really help. Any ideas? I am running 4.0.4 which I have upgraded from 4.0.3pl1. All hacks and plugins are disabled, running default template.
    Last edited by kyle; Sat 19 Jun '10, 6:59am.

    Comment


    • #3
      Same here, just refreshes the page.

      Comment


      • #4
        i tried everything and it still not working

        Comment


        • #5
          This only happens in my custom styles.

          I have a couple themes installed on my forum & I found that since upgrading to 4.0.4, the FB Connect button does not work in those themes. It instead takes me to the forum's Home Page with a '#' at the end.
          In order to connect with FB, I have to switch to the VB Default style, connect with FB, then switch back to my preferred style. And even then, the connection only lasts a few hours before the FB connect button appears again.
          What templates do I need to revert in my custom style to fix this?

          Comment


          • #6
            1) Make sure you enter the new Application ID in vboptions > Facebook Options

            2) Make sure you revert/update your templates, especially the headinclude and footer template

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools <- awesome site for html/css help

            Comment


            • #7
              Originally posted by Lynne View Post
              1) Make sure you enter the new Application ID in vboptions > Facebook Options

              2) Make sure you revert/update your templates, especially the headinclude and footer template
              dear lynne
              the button work fine when clicked it at first time and facebook application asked for permissions so the id is not the problem and i used default style and still not working

              Comment


              • #8
                and there is something weird on facebook application

                Monthly Active Users: 0

                Application Fans : 0

                Total Users : 0

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Lynne View Post
                  1) Make sure you enter the new Application ID in vboptions > Facebook Options

                  2) Make sure you revert/update your templates, especially the headinclude and footer template
                  1) I have entered Application ID in vboptions > Facebook Options I am 100% sure This is not the problem.

                  2) I am using default template with all hacks disabled.

                  Comment


                  • #10
                    same Problem too
                    http://www.vbulletin.com/forum/showt...cebook-connect

                    the ID is right
                    no Template Modification

                    any idea ?????!!!!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Lynne View Post
                      1) Make sure you enter the new Application ID in vboptions > Facebook Options

                      2) Make sure you revert/update your templates, especially the headinclude and footer template
                      Reverting the footer template on my custom style seemed to have fixed this issue for me.

                      Comment


                      • #12
                        I have installed a new fresh installation of vbulletin 4.0.4 and I am still getting the same thing. I am sure my settings are all 100% ok.

                        Comment


                        • #13
                          Exactly the same problem, the Facebook Connect Button do nothing (http://forums.elissalovers.net/#)

                          Comment


                          • #14
                            Have you looked at your custom Facebook mod / hack that is likely interfering?

                            Click image for larger version

Name:	customfacebook.PNG
Views:	1
Size:	27.8 KB
ID:	3679506

                            This is more than likely causing a conflict with your connect button, as this is not a standard part off VB. Always fault find from a default template with all third party hacks, mods, plugins disabled. Never attempt to fault find with anything non-standard, as its a failure in the making.

                            Comment


                            • #15
                              fixed
                              Last edited by kyle; Mon 21 Jun '10, 1:17pm.

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X