Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum url containing phppath?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • alan92rttt
    replied
    I think I found it

    Leave a comment:


  • alan92rttt
    replied
    Its not a bad edit. textpad is a basic editor its what I use for all my PHP work.

    I can run a diff on the original and unchanged version and the only difference it the change.

    updated version attached.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Likely the edit was badly done, or done with a bad editor. Can you try again on a fresh file using a simple text editor like wordpad?

    Leave a comment:


  • alan92rttt
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    As a temporary fix, find the following in includes/class_core.php


    PHP Code:
    $url_info['script'] = isset($_SERVER['ORIG_SCRIPT_NAME']) ? $_SERVER['ORIG_SCRIPT_NAME'] : $_SERVER['SCRIPT_NAME']; 


    to

    PHP Code:
    $url_info['script'] = $_SERVER['SCRIPT_NAME']; 
    Did that resolve your issue?
    I did this and now all I get is blank pages.


    If I try to call up tools.php I get

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /html/includes/class_core.php on line 27

    I can't see anything wring with line 27

    Leave a comment:


  • soloarquitectura
    replied
    I had the same problem and this solution works

    I could not update to the version 4.0.4 either.
    The message was appearing: "Gone..."
    Look at: http://www.vbulletin.com/forum/showt...pgrade-to-4.04

    I have had to update changing manually the paths of every script.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    As a temporary fix, find the following in includes/class_core.php


    PHP Code:
    $url_info['script'] = isset($_SERVER['ORIG_SCRIPT_NAME']) ? $_SERVER['ORIG_SCRIPT_NAME'] : $_SERVER['SCRIPT_NAME']; 
    to

    PHP Code:
    $url_info['script'] = $_SERVER['SCRIPT_NAME']; 
    Did that resolve your issue?

    Leave a comment:


  • aVirulence
    started a topic [Forum] Forum url containing phppath?

    Forum url containing phppath?

    Hi all,

    I'm having some problems with my forum. For one reason or the other, since I upgraded to 4.0.4 some pages stopped working. For instance the new posts page:

    http://www.androidworld.nl/forum/sea...e=vBForum_Post

    redirects to http://www.androidworld.nl/phppath/s...searchid=20224
    which should of course be http://www.androidworld.nl/forum/sea...searchid=20224

    Does anyone have an idea why this is happening? Can I set this path somewhere manually?

    Thanks!

Related Topics

Collapse

Working...
X