Announcement

Collapse
No announcement yet.

FaceBook Like button not show in blog posts.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Blog] FaceBook Like button not show in blog posts.

    Is anyone else having this issue? The "Like" button is not showing up on blog entries?

    • The applicable code is in present in blog_show_entry.

    <vb:if condition="$show['fb_likebutton']">
    {vb:raw fblikebutton}
    </vb:if>
    • It is turned on in the CP.
    • "Like button" does show up in both CMS and Forums.
    • FB connect is working peachy--that is, as designed.
    • I have replaced my old js based widgets with the newer iframe ones some time ago.

  • #2
    Yes. Same issue. I will report back if I figure it out. Please do the same.
    David Sandusky
    Your Brand Plan

    Comment


    • #3
      Wilco.

      Comment


      • #4
        vbseo problem
        disable vbseo

        Comment


        • #5
          To explain why this is a vBSEO problem:

          When you open a blog entry in vBulletin it is done via entry.php so THIS_SCRIPT is set to entry.
          When you open a blog entry in vBulletin with vBSEO it is done via blog.php so THIS_SCRIPT is set to blog.

          vBulletin shows the like button only if THIS_SRIPT is set to entry.

          See includes/functions_facebook.php in function construct_fblikebutton().
          this is my sig

          Comment


          • #6
            Originally posted by ktyksz View Post
            vbseo problem
            I completed vBSEO upgrade to vBSEO 3.5.1 - problem solved. Now if I could get my forum tab to load well consistently
            David Sandusky
            Your Brand Plan

            Comment


            • #7
              YB, When did you upgrade? We have been running 351 for a week or so and just today were told that the VBSEO team was developing a solution to the issue. So, needless to say, I'm confused...

              Comment


              • #8
                Originally posted by understated View Post
                YB, When did you upgrade? We have been running 351 for a week or so and just today were told that the VBSEO team was developing a solution to the issue. So, needless to say, I'm confused...
                interesting. upgraded 404 over the weekend and vBSEO 351 this morning...completed about 2/3 hours ago as I write...
                David Sandusky
                Your Brand Plan

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X