Announcement

Collapse
No announcement yet.

Database Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zachery
    replied
    Forums do not need dedicated servers, it depends on the size.

    Leave a comment:


  • GeeOne
    replied
    Yes we check the server log, they find some problem there. The server is going to update with more RAM capacity in about week time.

    I hope this will solve the problem, I will keep this posted so any one who is having similar problem, this would be helpful.

    Thanx you all.

    Edit - 1: My server space providers says, forums need to have on dedicated servers, is that right? or depend on the size of forums?

    Edit - 2: I have found this on net http://gettingeek.com/how-to-solve-v...sting-431.html, how far it is true?

    G!

    Originally posted by borbole View Post
    What is the exact new error that you are getting?

    About the forum being very slow it looks like a server issue. You might want to ask your host about it.
    Originally posted by Lynne View Post
    Your site loads fine for me, but you do have a few modificatioins on that main index page. The stats mod is just sitting there still loading for me (it's been about half a minute now).
    Last edited by GeeOne; Fri 11th Jun '10, 5:15am.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Your site loads fine for me, but you do have a few modificatioins on that main index page. The stats mod is just sitting there still loading for me (it's been about half a minute now).

    Leave a comment:


  • borbole
    replied
    Originally posted by GeeOne View Post
    Thanx for visiting, but about 4-5 times I get the error and very slow also.

    Do you think that could be the server error?

    Thanx and rgds,

    G!
    What is the exact new error that you are getting?

    About the forum being very slow it looks like a server issue. You might want to ask your host about it.

    Leave a comment:


  • GeeOne
    replied
    Thanx for visiting, but about 4-5 times I get the error and very slow also.

    Do you think that could be the server error?

    Thanx and rgds,

    G!

    Originally posted by borbole View Post
    Your page loads fine to me right now, without any errors at all.

    Leave a comment:


  • borbole
    replied
    Your page loads fine to me right now, without any errors at all.

    Leave a comment:


  • GeeOne
    replied
    I would request all the friends to visit my forum and give your opinion for the problem and solution, as I am not tech savvy

    The forum url is www (.) offwalk (.) com

    Thanx in advance.

    G!

    Originally posted by Zachery View Post
    You're still getting new database errors? If so what are they?

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    You're still getting new database errors? If so what are they?

    Leave a comment:


  • GeeOne
    replied
    Thanx for your suggestion.

    As per one of the suggestion I have deleted all the blogs files (old one) still getting Database Error.

    Now one expert says it's redirection issue, can this be the problem?

    Thanx in advance.

    G!

    Originally posted by borbole View Post
    You are missing a column. I can''t say if it from the blog tables or from a mod as I don''t use the blog myself and therefore I am not familair with its db tables structure. Try to readd manually the missing column and see if it would help.

    P.s. Can you post the whole mysql error, starting from the invalid query part?

    Leave a comment:


  • borbole
    replied
    Originally posted by GeeOne View Post
    MySQL Error : Unknown column 'phrasegroup_vbblogglobal' in 'field list'
    Error Number : 1054
    Request Date : Tuesday, June 1st 2010 @ 09:28:18 PM
    Error Date : Tuesday, June 1st 2010 @ 09:28:18 PM
    Script : http://www.............com/blog.php?u=450
    Referrer :
    IP Address : 66.249.65.162
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :
    You are missing a column. I can''t say if it from the blog tables or from a mod as I don''t use the blog myself and therefore I am not familair with its db tables structure. Try to readd manually the missing column and see if it would help.

    P.s. Can you post the whole mysql error, starting from the invalid query part?

    Leave a comment:


  • GeeOne
    replied
    MySQL Error : Unknown column 'phrasegroup_vbblogglobal' in 'field list'
    Error Number : 1054
    Request Date : Tuesday, June 1st 2010 @ 09:28:18 PM
    Error Date : Tuesday, June 1st 2010 @ 09:28:18 PM
    Script : http://www.............com/blog.php?u=450
    Referrer :
    IP Address : 66.249.65.162
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :

    Originally posted by borbole View Post
    What database error are you getting?

    Leave a comment:


  • borbole
    replied
    Originally posted by GeeOne View Post
    I am using 4.0.2 for about two months, suddenly for last 4-5 days some times I get Database Error.

    Kindly let me know is it any thing to do with this version or any other problem.

    Please guide me.

    Thanx in advance.

    G!

    What database error are you getting?

    Leave a comment:


  • GeeOne
    started a topic [Forum] Database Error

    Database Error

    I am using 4.0.2 for about two months, suddenly for last 4-5 days some times I get Database Error.

    Kindly let me know is it any thing to do with this version or any other problem.

    Please guide me.

    Thanx in advance.

    G!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X