Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Post Reply" button doesn't go to a reply box

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] "Post Reply" button doesn't go to a reply box

    The only way to post a reply is with the "quick reply" box. When I click on my "Post Reply" buttons, they don't go anywhere.

    Is there a setting that I'm missing?

  • #2
    Originally posted by Talk Host View Post
    The only way to post a reply is with the "quick reply" box. When I click on my "Post Reply" buttons, they don't go anywhere.

    Is there a setting that I'm missing?
    Buttons don't generally "go" anywhere. They sit there until you click them, and a page loads.

    Is there a url shown in your browser when you mouseover them? Does the issue occur on the default style?
    My Live vB5 Site - NZEating.com
    vBulletin Hosting | vBulletin Services - Need hosting for your vB? Need it installed? Something else? Let me take that hassle off your hands.

    Comment


    • #3
      No URL is shown in the browser when pointed to the button. It is the default style. I think that there is only a quick reply option available. When I click the "Reply to Thread" button, only the quick reply opens, even here on this forum.

      Comment


      • #4
        I get it now, you have to double click the button.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X