Announcement

Collapse
No announcement yet.

images in signature

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] images in signature

    Images in signature do not display. I turned them on in the user group settings but they still do not display, am I missing something?

    thanks.

  • #2
    Do you have the "Show Signatures" and "Show Images" checkboxes ticked, found under Settings -> General Settings -> Thread Display Options
    If you read it online, it must be true.

    Comment


    • #3
      Am I missing something, Cause the only options that I have are:
      Setting->Options->Thread Display Options
      or
      Setting->Options->General Settings

      and in either of those I do not have any options to "Show Signatures" or "Show Images".

      Thanks!

      Comment


      • #4
        No. I'm not talking about settings in the AdminCP.

        These settings are configurable by each member logged into the forum. "Settings" used to be "UserCP in older versions.

        Look for those settings while viewing your forum. For example, on this site you'll see the link to "Settings" in the top right-hand side of the page.
        If you read it online, it must be true.

        Comment


        • #5
          I have a signature setup and it is not displaying in any posts.

          Comment


          • #6
            Can you see text in signatures but not images? Or are you seeing no signatures at all?

            Have you made a new post since you added the signature? A new signature will not show up in old posts that didn't have "Show your signature" checked at the original time of posting.
            If you read it online, it must be true.

            Comment


            • #7
              So if you reply to a post it doesnt show? But if you create a new thread it does show.. well I guess that is fine.. Thanks for your help!!

              Comment


              • #8
                Well, thought we had this fixed but...
                Any text loaded as a signature displays in forums and elsewhere fine but no image will display in forums. They do however display in the user cp so I know they are uploading

                Please help

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X