Announcement

Collapse
No announcement yet.

Subnav not showing when viewing article

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edwin Brown
    replied
    Originally posted by Anders P View Post
    Bump

    It seems that also when I edit an article were I can see all sections in the subnav before I edit it, it is gone after I save the changes. But I didn't change any settings just fixed some typos in the article text.

    Anyone have any ideas on how I can get the subnav bar show the sections? or is this a bug?
    It's a bug. http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=36433

    Leave a comment:


  • Anders P
    replied
    Bump

    It seems that also when I edit an article were I can see all sections in the subnav before I edit it, it is gone after I save the changes. But I didn't change any settings just fixed some typos in the article text.

    Anyone have any ideas on how I can get the subnav bar show the sections? or is this a bug?

    Leave a comment:


  • Anders P
    started a topic [CMS] Subnav not showing when viewing article

    Subnav not showing when viewing article

    Got a problem with the subnav.

    In one section I have a few articles and when I view them I can also see the subnav. After I upgraded to 4.0.3 I added a few new articles in the same section but when viewing those i can't seee the subnav.

    When I compare the settings I can't see any difference between the articles were the subnav is visible and those were it isn't.

    Is there a setting I am missing????

    /Anders

Related Topics

Collapse

Working...
X