Announcement

Collapse
No announcement yet.

User Titles Are Not Showing Up

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] User Titles Are Not Showing Up

    For some reason the user titles I have created are not showing up. I even did the update process as mentioned in the ACP.

  • #2
    Bump!

    Comment


    • #3
      Originally posted by Pro-eSports.com View Post
      For some reason the user titles I have created are not showing up. I even did the update process as mentioned in the ACP.
      By the update process, do you mean by running a scheduled task?

      Comment


      • #4
        When you click User Title Manager it shows this on the top.

        It is recommended that you update user titles and ranks after adding, editing, and deleting user titles or ranks.


        That's what I mean with update process.

        Comment


        • #5
          did you tie the ranks to a usergroup?
          have you edited the postbit at all?
          are you using the default style
          -- Web Developer for hire
          ---Online Marketing Tools and Articles

          Comment


          • #6
            Originally posted by Loco.M View Post
            did you tie the ranks to a usergroup?
            have you edited the postbit at all?
            are you using the default style
            I just created some user titles for a few different post counts. There was no option to tie it to a Usergroup or anything like that. Just title name and required post count.
            I didn't edit the postbit.
            I'm using a custom style. The titles are not showing up in the default style neither.

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X