Announcement

Collapse
No announcement yet.

No Adsense showing after fresh install of 4.03

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I also have this problem. I installed a fresh 4.0.3 and there is no adsense injection. Accounts ok. When I place an adsense ad manualy it works fine. The accounts are associated. I'm using an existing google account.

    Comment


    • #17
      same problem with mine.... waiting for the solution.......

      Comment


      • #18
        The solution I gave on page one of this thread. Click back and see what I did.

        The problem only occurs on upgrade it seems, not continuous with this version, just the upgrade process screws it up temporarily till you fix it..

        Comment


        • #19
          So let me get this right we have to add the adsense code to the add manager? I thought they were injected. So all the intergration thing does is add ad slots to full?

          The docs are a little light in the google adsenes intergration if thats the case. They just mention linking the accounts and switching it on and nothing about adding the code manually.

          Comment


          • #20
            I've tried disassociating / reassociating Google account - but with no success.

            I do hope IB respond on this soon as IP.B are imminently to release a new version with advert support built in (missing so far). That is becoming a tempting option.

            Comment

            Loading...
            Working...
            X