Announcement

Collapse
No announcement yet.

CMS Widgets not updating (recent posts)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] CMS Widgets not updating (recent posts)

    Since upgrading to PL4 my "recent forum posts" widget seems to update just any old time it feels like it, or not until I manually go clear CMS cache.

    Yes, I've searched and read about 100 threads here about this and similar issues. Does anyone have a real answer? The only solution I've found is to manually clear CMS cache every 4 or 5 minutes. I've tried the different widget templates to no avail - the one in particular I am referring to is vbcms_searchresult_thread - I know we shouldn't be using search templates, is there a new template that produces RESULTS like vbcms_searchresult_thread?

    example:

    THREADTITLE
    Thread Starter: Username
    Date and Time of New Post by: username

    THREADTITLE
    Thread Starter: Username
    Date and Time of New Post by: username

    THREADTITLE
    Thread Starter: Username
    Date and Time of New Post by: username

    Without these widgets updating on the CMS, people who use the widgets are like those "BC" comic characters floating the rock across the sea to talk to one another. I think Fidonet was faster

  • #2
    The Recent Posts widget was changed (somewhere between 4.0.2 and 4.0.3). I just added a new "New Posts" widget and deleted my old one. Working fine. Give that a try!

    Comment


    • #3
      Originally posted by SuperGLS View Post
      The Recent Posts widget was changed (somewhere between 4.0.2 and 4.0.3). I just added a new "New Posts" widget and deleted my old one. Working fine. Give that a try!
      I think I did try that one - does that widget show (some) of the text of the post inside the widget window? All I want is a list with the format shown in my OP. Thanks for the response

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X