Announcement

Collapse
No announcement yet.

'Select Files' button not working when trying to upload image

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] 'Select Files' button not working when trying to upload image

    4.02 PL 4 update.

    Tried it in IE 8 and Chrome. Have not tried FF yet.

    It just does nothing when I click it. Also the fetch from URL does not work either.

    I looked around in the attachment permissions and message attachement options. I couldn't see anything in there that would be stopping it from working.

    Any thoughts?

    Thanks,
    JM
    Hmmm. Cheese.

  • #2
    Is this problem similar to:
    http://www.vbulletin.com/forum/showt...-vbulletin.com

    It sounds just like my issue.

    Comment


    • #3
      Was this ever addressed? I just moved to 4.2 and I'm having the same problem. When you try to upload an image the "select file" doesn't do anything, but basic uploaded and pasting an URL work.

      Comment


      • #4
        Please start your own thread will full details of the problem, and we'll have a look.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Same problem...
          Buttons "Select files" not work in vb 4.2.2

          Comment


          • #6
            Please reread the second post of the release announcement.

            http://www.vbulletin.com/forum/forum...66#post4000466
            Translations provided by Google.

            Wayne Luke
            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
            vBulletin 5 API - Full / Mobile
            Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

            Comment


            • #7
              there is nothing related to the flash issue or upload issue in the second post of the announcement ..Im guessing its going over my head ...
              the issue here isnt "error displays" its that a button doesnt work
              http://www.TALONClub.com/forum
              http://www.prowltalk.com
              http://www.nloc.net
              http://www.nhtoc.com

              Comment


              • #8
                I just updated to 4.2.2 and I'm having the same problem. The select files button does not work anymore. If I go to basic uploader, I'm able to select a file and upload it, but it does not appear in the post.

                The path to the image uploads directory is correct, the permissions are correct, diagnostics - upload file test works fine with no errors. I give up.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X