Announcement

Collapse
No announcement yet.

Let's hear from some 4.0.3 early adopters

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Let's hear from some 4.0.3 early adopters

    Any feedback yet? Did it fix things you wanted fixed? Any new bugs? Any install issues? How do you like it so far.

  • #2
    All the things i needed fix was not. I'm not happy

    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37362
    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37361
    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37355
    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37357

    Ive nearly had it!. Been 4 months since i purchased the full suit. Im still waiting to make it live. What are you doing VB?

    Anyone tryed adding a picture to a post and get the text to flow around it?

    Last edited by TazDevilLooney; Thu 8 Apr '10, 6:35pm.

    Comment


    • #3
      Well I'm about to give my test forum the boost. One of these days, I'm hoping they actually get around to updating their instructions for upgrading for those of us that actually have 4.0x. lol

      Comment


      • #4
        On my CMS it says "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/packages/vbcms/widget/recentcmscomments.php on line 319" after install... any solutions?

        Comment


        • #5
          Sorry fogjuice i cant help you there. Hopefull someone can.

          Comment


          • #6
            fogjuice, you need to start your own support thread instead of tossing issues into the middle of a completely unrelated topic.
            I drank WHAT?! - Socrates

            Comment


            • #7
              Originally posted by Biker View Post
              fogjuice, you need to start your own support thread instead of tossing issues into the middle of a completely unrelated topic.
              How is that unrelated? The OP clearly said "Any feedback yet? Did it fix things you wanted fixed? Any new bugs? Any install issues? How do you like it so far."

              I clearly responded with my initial issue as asked.

              Comment


              • #8
                Ummm well best put my feet up for 32 hours awaiting for a responce to my TICKET!

                I'm off to bang my head against a wall

                I waited 2 bloody months for this update - well im without words!

                Comment


                • #9
                  I can't even find the link to download in the members' area
                  http://sulasno.bravehost.com/android.png

                  Comment


                  • #10
                    I'm doing it in ten min. I'll let you all know.
                    Cheers!

                    RECORDING ORG
                    created for musicians, by musicians

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by TazDevilLooney View Post
                      All the things i needed fix was not. I'm not happy

                      http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37362
                      http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37361
                      http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37355
                      http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37357

                      Ive nearly had it!. Been 4 months since i purchased the full suit. Im still waiting to make it live. What are you doing VB?

                      Anyone tryed adding a picture to a post and get the text to flow around it?

                      I'm sure there are many people that feel the same way. I'm one of them! I bought this crappy 4.0 suite back in October, and wish I had just waited. It would've been worth it to spend the extra money when the software WORKS. Thank GOD I only bought it for my test forum and not for BOTH.

                      Comment


                      • #12
                        Is anyone having any trouble seeing albums? I just upgraded from PL4 to 4.0.3, and I still can't see anything in my usercp about albums. In fact, I don't see anything about albums ANYWHERE. And the really sad part is that I'm not surprised. This has been the most unprofessional release (the entire 4.0 suite) that I've ever seen. Jelsoft never released any half-a**ed crap like this. I'm a patient person, but my patience is gone at this point. At the rate this is going, the software will NEVER be right.

                        Comment


                        • #13
                          I just upgraded my test forum and so far everything seems to be in working order. Any of the template edits I had done were fine and successfully merged with 4.03's changes, and my modifications all appear to be working fine. So far, so good.

                          One strange thing I noticed - on the Who's Online screen, my username and IP showed up fine but it also showed my IP three other times under the "Guest" name. However, those guests are now idle...may have had something to do with the upgrade.

                          Comment


                          • #14
                            All is fine with RO.

                            Good luck!
                            Cheers!

                            RECORDING ORG
                            created for musicians, by musicians

                            Comment


                            • #15
                              All went fine for me as well, but after upgrade had alot of templates not catching and all the attachments were screwed until I added

                              PHP Code:
                              $cache[] = 'bbcode_video';
                              $cache[] = 'vbcms_article_css';
                              $cache[] = 'vbcms_content_article_preview';
                              $cache[] = 'vbcms_content_section_page';
                              $cache[] = 'vbcms_content_section_type5';
                              $cache[] = 'vbcms_grid_5';
                              $cache[] = 'vbcms_page';
                              $cache[] = 'vbcms_searchresult_post';
                              $cache[] = 'vbcms_toolbar';
                              $cache[] = 'vbcms_widget_categorynavall_page';
                              $cache[] = 'vbcms_widget_column';
                              $cache[] = 'vbcms_widget_newarticles_page';
                              $cache[] = 'vbcms_widget_recentblogposts_page';
                              $cache[] = 'vbcms_widget_recentcmscomments_page';
                              $cache[] = 'vbcms_widget_recentforumposts_page';
                              $cache[] = 'vbcms_widget_sectionnavext_page'
                              Hope this helps someone.

                              Thanks,

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X