Announcement

Collapse
No announcement yet.

My whole CMS are gone and can't correct it.....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] My whole CMS are gone and can't correct it.....

    I wrote this post in an others post and that was not so good at all.. Sorry..

    BUT MY BIG PROBLEMS ARE:

    My entire CMS are total empty and I can't post new posts or anything in CMS.

    How can this issue happen to so many people after upgrade to 4.0.2 Pl. 4?

    And how can I correct this?

    The link: "Create new article" are the only thing who are back and it's not possible to post new articles...:-(

    http://easycaptures.com/fs/uploaded/285/4608053951.jpg

    All the Best from Sebaldus
    Mvh
    *´¨)
    ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸.*Sebaldus*™´¨)

    Are you on Twitter? @sebaldus




  • #2
    [PROBLEM SOLVED]

    I had forgot to add Layouts Manager...

    http://easycaptures.com/fs/uploaded/286/7527827908.png

    It was the only problems and it's solved.

    Best Regards from Sebaldus..
    Last edited by sebaldus; Sat 27 Mar '10, 2:17am.
    Mvh
    *´¨)
    ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸.*Sebaldus*™´¨)

    Are you on Twitter? @sebaldus



    Comment


    • #3
      Glad you figured it out.

      Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
      vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
      Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
      If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

      W3Schools <- awesome site for html/css help

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X