Announcement

Collapse
No announcement yet.

Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrato

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrato

    ok for my forum http://heelsandsteals.com/forum

    I am getting this error on all my forums and threads though vb4 is reading the data

    Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

    can anyone help ?

    thank you


    it appears that vb is adding forumdisplay.php? to my urls for the forums so they are not going to the proper page how do I fix this

  • #2
    Originally posted by cjaccardi View Post
    ok for my forum http://heelsandsteals.com/forum

    I am getting this error on all my forums and threads though vb4 is reading the data

    Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

    can anyone help ?

    thank you


    it appears that vb is adding forumdisplay.php? to my urls for the forums so they are not going to the proper page how do I fix this
    What was the last modification you did to your forum prior to getting this issue?

    Can you go to Settings-Options-Server Settings and Optimization Options and see the option Friendly URLs to what is set to? Try to set it to Standard URLs and see if that would help. Let me know how it will go.

    Comment


    • #3
      that worked ! thank you very much

      Comment


      • #4
        Originally posted by cjaccardi View Post
        that worked ! thank you very much
        You are welcome. Glad to have been of help.

        Comment


        • #5
          Originally posted by borbole View Post
          What was the last modification you did to your forum prior to getting this issue?

          Can you go to Settings-Options-Server Settings and Optimization Options and see the option Friendly URLs to what is set to? Try to set it to Standard URLs and see if that would help. Let me know how it will go.
          Thanks, this fixed the issue for me - however I want the friendly URLs enabled.

          Can anyone please assist?

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X