Announcement

Collapse
No announcement yet.

when my users request a new password, it does NOT send a working password

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] when my users request a new password, it does NOT send a working password

    the most common request I get, to the tune of about 30 emails a day, is:

    Help, my password stopped working, I requested a new one three times, and it doesn't work!

    What the heck is going on?

    If it was one or two users, I'd guess user error - but this is consistent and massive.

  • #2
    Have you tried this yourself to see what is going on ? Create a test user, then request a new password and see what is going on.

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Originally posted by wolfy View Post
      the most common request I get, to the tune of about 30 emails a day, is:

      Help, my password stopped working, I requested a new one three times, and it doesn't work!

      What the heck is going on?

      If it was one or two users, I'd guess user error - but this is consistent and massive.
      if they have used their 5 attempts they wont be able to access for 15 minutes no matter what password they use, but the passwords being no good is weird is your system set to force new passwords a lot or something?

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X