Announcement

Collapse
No announcement yet.

posts not showing up on search

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • deirdre
    replied
    Yeah that's exactly what I did. It was on so I added it and ran it and it said "done".

    I looked and that table is full and has a lot of stuff in it.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    If you had the search queue turned on, and then you created that cron job and ran it, then all your posts should be indexed now. Did it run without errors? Do you now have an empty indexqueue table?

    Leave a comment:


  • deirdre
    replied
    Ok i ran it but it's still not showing up the posts from to when I ran the search index last. It this just from here on out?

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Check Admincp > Settings > Options > Message Search Options > Queued Search Updates. If it's set to yes, then make sure you have a Scheduled Task to run it (there was a bug where it wasn't always added). Just go to Scheduled Tasks > Add New Scheduled Task and make these changes (leave all others default):

    Varname: search_queue
    Title: Search Queue Update
    Minute: 10, 20, 30, 40, 50, 60
    Filename: ./includes/cron/queueprocessor.php

    Save. Now Run it.

    Leave a comment:


  • deirdre
    replied
    no one?

    Leave a comment:


  • deirdre
    started a topic [Forum] posts not showing up on search

    posts not showing up on search

    I'm having trouble with the search index. I updated the search index, rebuilt thread info, made search that the forums were checked for search indexing and they were, and we're still having issues.

    When we try to look at all up the posts from someone, the posts since I rebuilt the indexes don't show up.

    I'm stuck!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X