Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Statistics

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Forum Statistics

    This keeps happening periodically - and then fixes itself ?

    Any ideas how to remedy this - or what is causing it ?

    Cheers

    ps the members Stat is OK - just the posts/threads
    Attached Files

  • #2
    I have seen this sort of thing before and it was because of a modification. You may want to try disabling a couple of mods a week (or so, however often this stats problem happens) and see if that fixes it. Just pick a couple mods, disable them, see if it still happens. If it does, enable them, and try disabling a couple of others. Rinse. Repeat.

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Hi Lynne

      Only got one mod (apart from the CMS & Blog - only CMS enabled currently) - its the EasyForms one - tried disabling - re-enabling - makes no difference ?

      Comment


      • #4
        You have nothing in your Plugin Manager (the products you mentioned are in the Manage Products page).

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          Ahhh..yes I do.

          I have 3 products

          - vB Blog (Inactive) - strikethrough all titles
          - vB CMS (Active) - NO strikethrough on titles
          - Easy Forms (Active) - some titles have strikethough - some not.

          ..the tickboxes on this too - some are ticked some not - can I delete those ?

          Comment


          • #6
            Same problem here, and it was from the beginning when updating to 4.0
            I was wondering if your's is fixed excelcoder???

            If so, how did you fix plz

            Comment


            • #7
              Hi

              I went to the admin control panel and in the 'Maintenance' section > Update Counters..

              I went through a few of them - don't know which one fixed it but it did.

              Good Luck

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X