Announcement

Collapse
No announcement yet.

CMS Widgets don't update

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • egorych
    replied
    Originally posted by Edwin Brown View Post
    Usually when this happens it's because queued updates are turned on but the queue processor is off.

    admincp > settings > options > message searching options > Queue Search Updates .... turn it off. If it was on, then

    admincp > maintenance > update counters > Rebuild Search Index

    Then clear cms cache to see the updates immediately.
    thanks a lot, the problem is solved

    Leave a comment:


  • Edwin Brown
    replied
    Originally posted by egorych View Post
    hello

    on my installed vb suite 4.0.1 cms widgets like 'resent blog posts', 'recent forum threads', 'resent articles' don't update inspite of threads, blog posts and articles are added every day. these widgets show their content which appeared on the first date of installation.

    widgets time set to '30 days back', when changed to 10 days widgets become empty... anything needed to do?

    if there is a guide on vb cms widgets somewhere on these forums please provide a link... or tell me please about common solutions for this problem.

    p. s. forum's widgets work fine however.
    Usually when this happens it's because queued updates are turned on but the queue processor is off.

    admincp > settings > options > message searching options > Queue Search Updates .... turn it off. If it was on, then

    admincp > maintenance > update counters > Rebuild Search Index

    Then clear cms cache to see the updates immediately.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Did you look to see if this is a bug? If it is, and there is a quick fix, it would be posted in the bug report. The status would also be in the bug report.

    Leave a comment:


  • egorych
    replied
    update. any suggestions/solutions?
    Last edited by egorych; Tue 9 Mar '10, 3:21am.

    Leave a comment:


  • Eqvaliser
    replied
    Sorta similar problem if i "select" specifik forums via CTRL+Click on each i want shown in the results.

    howewer if i just use the "search all open forums" then it works fine, im sure its a bug.

    Leave a comment:


  • egorych
    started a topic [CMS] CMS Widgets don't update

    CMS Widgets don't update

    hello

    on my installed vb suite 4.0.1 cms widgets like 'resent blog posts', 'recent forum threads', 'resent articles' don't update inspite of threads, blog posts and articles are added every day. these widgets show their content which appeared on the first date of installation.

    widgets time set to '30 days back', when changed to 10 days widgets become empty... anything needed to do?

    if there is a guide on vb cms widgets somewhere on these forums please provide a link... or tell me please about common solutions for this problem.

    p. s. forum's widgets work fine however.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X