Announcement

Collapse
No announcement yet.

Style Problem - please help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Style Problem - please help

    i am having a problem that every time i do something with the styles, ie add a mod or update a style, i get the following messages (please see attached). Can anybody tell me how to sort this please?
    Attached Files

  • #2
    Are all of your mods compatible with vB4 or have you kept any from the 3.x days in there?

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?
    Vote for:

    - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
    -
    *PM - Add ability to reply to originator only*
    - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
    - "Quick Route" Interface...

    Comment


    • #3
      all of my mods are 4.0 and none of them were from the 3.8.4 version days.

      After uploading the files as suggested and running the "suspect file versions" i am getting the following:
      ./clientscript/yui/history/assets blank.html File does not contain expected contents
      which is the only file that it says that with. Does this need fixing first before i try to continue with the rest of your suggestions?


      i continued to do everything that you said, apart from what prob i mentioned above, and i still have the same problem
      Last edited by amarkedman70; Tue 23 Feb '10, 5:57am.

      Comment


      • #4
        Are you storing the CSS as files? If so, try moving it back into the database temporarily.
        Vote for:

        - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
        -
        *PM - Add ability to reply to originator only*
        - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
        - "Quick Route" Interface...

        Comment


        • #5
          that is where the problem is. if i select "Store CSS Stylesheets" then it i get that error on every theme. however, if i select not to store them, all the themes are messed up but the error goes. any ideas?
          Last edited by amarkedman70; Tue 23 Feb '10, 10:25am.

          Comment


          • #6
            See this - http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=36279 A fix is attached at the bottom.

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

            Comment


            • #7
              thanks, that sorted it
              Last edited by amarkedman70; Tue 23 Feb '10, 2:12pm.

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X