Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.0.2 RSS2 problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] 4.0.2 RSS2 problems

    Problems continue with each new version.
    4.0.2 rss2 not show any news from the Forum or inCMS
    Cyrillic posts are cut.
    Only show 2 or 3 in a series of unpredictable

    Come on, please tell me which version to wait for an update forum with Threads: 67,974, Posts: 983,384, Members: 65,149
    RSS1 show above as well But not in CMS


    thank you
    born to fish forced to work

  • #2
    I noticed my RSS feeds were gone too. I reverted back to 4.0.1.
    ...steven
    www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
    bmwcca.org/forum | m135i.net
    "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

    Comment


    • #3
      well I found the problem.
      \ packages \ vbcms \ rssfeed.php on line 381
      $ xml = "<? xml version = '1 .0 'encoding =' utf-8 '?>
      changed to
      $ xml = "<? xml version = '1 .0 'encoding =' windows-1251 '?>
      solve my problem

      please do so to take the correct encoding
      not all use the Latin alphabet.

      and if not presumptuous to ask again
      which version to wait for an update to a big forum for my country
      born to fish forced to work

      Comment


      • #4
        I updated to 4.0.3 PL1 and had to make this change once again. This is not ok if for every update we have to make changes on numerous number of files
        http://www.zazdravje.com.mk

        Comment


        • #5
          Report a bug.

          Comment


          • #6
            Yes Zachery reported several times, there's more but I can not find them now


            http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=37603
            http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=36406
            born to fish forced to work

            Comment


            • #7
              Ok so this works, which is great for the time being but to a point. It shows up correctly except even though I have articles, no content is actually showing in my RSS feed. Will it only show as I put more articles in from this point? Would have thought it should just be there?
              sigpic

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X