Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.02 No Pagination

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sticky
    replied
    I have pagination on my main CMS page but not on the section pages, how do I resolve this? When I edit the section page it click apply it says "I can not save this data without a unique URL."

    Edit: Nevermind, resolved, had to add SEO URL alias.
    Last edited by sticky; Thu 16 Dec '10, 3:30am.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Sorry, I don't understand what you mean. What is the URL to your forums?

    Leave a comment:


  • Fishman620
    replied
    If I go to my home page logged in as an Admin there is nowhere that an edit pencil comes up where I can edit that screen anymore. The only way I can get to that page is 1) by typing in the url, or 2) going into the control back end and then to the CMS, but this option still is not the same screen as the home screen where the pagination option shows.

    Leave a comment:


  • socceronly
    replied
    Originally posted by Fishman620 View Post
    I am having this problem with 4.0.8 Patch Level 2

    First I can not even get to that CMS homepage with out typing in the url, there is no pencil on my homepage to get there.

    Second, when I did type it in and got that page and clicked
    pagination it still does not work.
    You have no Home tab?

    Leave a comment:


  • Fishman620
    replied
    I am having this problem with 4.0.8 Patch Level 2

    First I can not even get to that CMS homepage with out typing in the url, there is no pencil on my homepage to get there.

    Second, when I did type it in and got that page and clicked
    pagination it still does not work.

    Leave a comment:


  • jabong82
    replied
    I also have a pagination problem, but its in my Albums. If I set my pagination in albums for 5 but I have 10 albums, it only shows 5, but there are no arrows to get to the other ones so they are basically gone. Is there a switch somewhere for this as well? My pictures paginate fine, just the albums

    Leave a comment:


  • airbrushmag
    replied
    Edwin
    And that relates to pagination in what way???

    I read your blog it covers hidden pages does it not and the "Show on Section widget"

    here's what I'm experiencing with your pagination:

    I have 15 published articles in one Section, set that section page to display 8 articles per page.

    At the bottom of that section page there sure enough is the pagination button, numbers with the arrow.

    Click on number two button to go where the other 7 published articles should be and there is nothing on the page listed.

    "There is no available content in section" with the section title.

    Not sure what I'm doing wrong here but in 4.02 pagination still seems to be a problem.

    Any ideas how to fix this?

    Leave a comment:


  • Edwin Brown
    replied
    http://www.vbulletin.com/forum/entry...splay-Settings

    Leave a comment:


  • oddmud
    replied
    it works just fine here

    Leave a comment:


  • Daniel.P
    replied
    Enabled but...

    I have the pagination links enabled in a section but I still only see the View All link.

    Pagination only in 4.0.2


    if you did update to 4.0.2 and see View All link
    got a problem with update

    Leave a comment:


  • Front Range
    replied
    Originally posted by daniel_pet View Post
    login as admin
    point to home page of CMS
    after the name of section has pencil for edit section - there is the option
    this is the part of URL content.php/1/edit
    I wish I could see anything related to pagination.

    Leave a comment:


  • kevinchappell
    replied
    Enabled but...

    I have the pagination links enabled in a section but I still only see the View All link.

    Leave a comment:


  • vivamexico55
    replied
    Originally posted by daniel_pet View Post
    login as admin
    point to home page of CMS
    after the name of section has pencil for edit section - there is the option
    this is the part of URL content.php/1/edit
    Thanks! You were faster than the support ticket!

    I don't get why it would be turned off by default, but oh well, just glad it's not a bug

    Leave a comment:


  • Daniel.P
    replied
    login as admin
    point to home page of CMS
    after the name of section has pencil for edit section - there is the option
    this is the part of URL content.php/1/edit

    Leave a comment:


  • Nekiw
    replied
    dont understand, where exactly is it that I click edit home page and set pagination links to yes?

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

  • Apothicom
    Link and Tabs probleme
    by Apothicom
    We followed the tutorial on howto add a tab then a link, unfortunately when we click on the tab nothing happenand it bring you to the home page as for the link it doesn’t show. Can youplease help and...
    Wed 12 Sep '12, 3:38am
  • avitor
    sitemap not shows
    by avitor
    why i get this when i try to view sitemap after build sitemap ?
    this message shows just after completed sitemap build
    Sitemap built successfully. You may view the XML here.
    and when
    ...
    Wed 3 Feb '16, 4:57pm
Working...
X