Announcement

Collapse
No announcement yet.

Why can not upload image from my computer?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Why can not upload image from my computer?

    I installed vb4suite.

    but I can not upload any image types images section from write tool.

    Why can not upload?

    Which can i set this?



  • #2
    Is "Can Upload Attachments" set to yes for the usergroup you are in?

    Comment


    • #3
      Originally posted by waynem View Post
      Is "Can Upload Attachments" set to yes for the usergroup you are in?

      I'm using Administrator user and "Can Upload Attachments" set to yes but it doesn't work this upload script.

      Comment


      • #4
        I had this problem try clearing the cache on your browser worked for me...

        Comment


        • #5
          still is not upload. any suggestion???

          Comment


          • #6
            I had the same problem when I had the max attachments per post set to 5, and I wanted to add more.

            settings->options->Attachments Per Post -> try increasing this number

            Comment


            • #7
              Did you resolve this issue because Im having the same issue and cant upload an image either.

              Comment


              • #8
                an other thought, is the attachment folder writable?

                Comment


                • #9
                  If you point the mouse over the red sign! what is written there?
                  ...... sigpic ...... "А стукачков мы не любим!"

                  My Modification: Quote Post in PM - passes to new personal message (PM) post's text, username, etc.

                  Comment


                  • #10
                    When I put my mouse over the red icon it says, undefined. I get no errors etc just the red icon just like in the image by FoReXmAn

                    Comment


                    • #11
                      Are you storing attachments in the database or file system? If the latter, is the directory and all sub-directories CHMOD to 0777? Do you have safe mode enabled on your server?
                      Vote for:

                      - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
                      -
                      *PM - Add ability to reply to originator only*
                      - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
                      - "Quick Route" Interface...

                      Comment


                      • #12
                        I have left the attachment default stored, whatever they are when you install vB. Safe mode is not enabled as Ive already checked this.

                        Comment


                        • #13
                          I have my host seeing if they can get it working beings they run vbulletin as well. If they cannot get it fixed I will put a support ticket in.

                          Comment

                          Related Topics

                          Collapse

                          Working...
                          X