Announcement

Collapse
No announcement yet.

401 problem - "Remember me" is behind navbar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] 401 problem - "Remember me" is behind navbar

    Another problem:



    "Remember Me" box is behind navbar or something. Problem is, users with lower resolutions can't see it.

    I've reverted both navbar and header templates but it doesn't fix. I also have this other bug in case anyone has any ideas: http://www.vbulletin.com/forum/showt...11#post1903911

  • #2
    seems like a z-index issue. In the template manually adjust the z-index on the remember me.
    Problems with vB4? Try This Thread for answers!

    Comment


    • #3
      Did you have a logo?
      You might need to play with the css file.

      Look for
      .doc_header in the vbulletin-chrome.css template

      Play around with height:125px;
      I'm not sure if it's commented out in the default css.


      Originally posted by vivamexico55 View Post
      Another problem:

      "Remember Me" box is behind navbar or something. Problem is, users with lower resolutions can't see it.

      I've reverted both navbar and header templates but it doesn't fix. I also have this other bug in case anyone has any ideas: http://www.vbulletin.com/forum/showt...11#post1903911
      ...steven
      www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
      bmwcca.org/forum | m135i.net
      "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

      Comment


      • #4
        Another way to fix this by altering the header_padding style variable from your style settings.
        Increase the Bottom padding vlaue and it should lower the navbar.
        Hallelujah!

        Comment


        • #5
          Yes I have a very low height logo, however this problem wasn't there in 4.0, it only started after 4.01. I guess I'll mess around with the CSS, but I don't really want to have to fix something that wasn't even broken in the first place... Thanks for suggestions

          Comment


          • #6
            He's not alone. Exact same problem only after upgrade to 4.0.1. No solution yet.

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X