Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.0.1 - First posts looking like poet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] 4.0.1 - First posts looking like poet

    Title & http://forums.mmobrowser.com/showthr...kucuk-bilgiler this link says my problem
    Just a little admin MMOBrowser Forum
    also i love translating :) just guide me

  • #2
    did you upgrade your style? have u tested it with the default style?

    Comment


    • #3
      i closed adsense and refreshed the page still same ,

      i'll ask it to author of the theme too ...
      Just a little admin MMOBrowser Forum
      also i love translating :) just guide me

      Comment


      • #4
        If you mean you are getting line breaks where there are none, I have this bug too, and reported it.

        Comment


        • #5
          It has to do with the class "has_ad" getting added to the first and last post in a thread. You can just remove it from the template.

          Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
          vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
          Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
          If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

          W3Schools <- awesome site for html/css help

          Comment


          • #6
            deleted
            Last edited by myke2008; Tue 12 Jan '10, 5:38pm. Reason: started a new thread
            www.syfydesigns.com

            Comment


            • #7
              Originally posted by Lynne View Post
              It has to do with the class "has_ad" getting added to the first and last post in a thread. You can just remove it from the template.
              I put this in another thread:
              Originally posted by Lynne View Post
              I'm not sure about your Quick Reply, as it shows up fine on my site, but for the postbit issue, if you don't use the ads, find this line:
              Code:
              <div class="postrow<vb:if condition="$show['postedited'] || $post['signature']"> has_after_content</vb:if>">
              Change to:
              Code:
              <div class="postrow">
              AND
              Code:
              <div class="content<vb:if condition="$post['isfirstshown'] || $post['islastshown']"> has_ad</vb:if>">
              Change to:
              Code:
              <div class="content">
              Last edited by Lynne; Tue 12 Jan '10, 6:01pm.

              Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
              vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
              Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
              If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

              W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

              Comment


              • #8
                Originally posted by Lynne View Post
                It has to do with the class "has_ad" getting added to the first and last post in a thread. You can just remove it from the template.
                Thanks Lynne! Fixed it on my end.

                Comment


                • #9
                  Woaw! , thx for fix
                  Just a little admin MMOBrowser Forum
                  also i love translating :) just guide me

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X