Announcement

Collapse
No announcement yet.

List of Bugs Noticed So Far in vB 4 PL1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] List of Bugs Noticed So Far in vB 4 PL1

    (1) When you try to login at the top right while viewing the no permission/registration page, the forums assum that you are trying to sign up for a new account. While the member is able to login, they receive a message saying that they have already registered under that name. I would think that this message should not appear when the member uses the sign in form (as opposed to going through the registration process).

    (2) diff causes php errors with php 5.3 when comparing template history side by side

    (3) In google chrome, the forward button in the PM reply page appears very out of place (outside the bar where it would otherwise show up).

    (4) When viewing the recently updated albums via the community link, the test spills outside the box around each album thumbnail if the title of the album occupies two lines or more. The test gets cut off at the bottom and is either not visible or partially visible.

    (5) On forumshome, some member names show up as being clickable (which is the presumed correct behavior), but other members are not clickable links (nor do they have mouseover links/information like the others). However, these same members that were not clickable on forums home later become clickable when in the thread view or postbit...

  • #2
    Have you submitted bug reports on them all?
    s.molinari - I would like to ask all customers to definitely feedback issues with the software and be specific with the issues, but to basically suck-up what happened in the past and try to just look forward.

    Comment


    • #3
      Originally posted by compuminus View Post
      (5) On forumshome, some member names show up as being clickable (which is the presumed correct behavior), but other members are not clickable links (nor do they have mouseover links/information like the others). However, these same members that were not clickable on forums home later become clickable when in the thread view or postbit...
      I have this same minor problem. Wasn't sure if it was something I did or a bug. The bug doesn't appear here on vbulletin.com forum.

      Comment


      • #4
        Bug reports have been submitted on all of the above, in addition to some others. I posted here at first because I was initially unsure whether these were issues specific to my forums setup and browser. However, they've all since been confirmed to show up with other configs/installs.

        Comment


        • #5
          Thank you compuminus.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X