Announcement

Collapse
No announcement yet.

Inline Mod: Select All Not Worlking

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Inline Mod: Select All Not Worlking

    hi....using firefox browser here notice that inside the thread...Inline Mod: Select All Post is not working....is this normal?


    one more thing....cant understand how come my icon legend image below forumhome What's Going On are not straight on the side?....please view image attachment below...

    thanks and best regards to all...
    Attached Files
    Last edited by princeedward; Sat 9 Jan '10, 3:06am.

  • #2
    Originally posted by princeedward View Post
    hi....using firefox browser here notice that inside the thread...Inline Mod: Select All Post is not working....is this normal?
    Indeed, same issue on Opera 10 and Safari 4.03 only the first post is selected, must be one of the 2000 bugs.
    Last edited by Ramsesx; Sat 9 Jan '10, 2:25am.
    .......

    Comment


    • #3
      i see...that's what i thought...thanks anyway for the time to reply me...

      Comment


      • #4
        Only had this problem since PL4, has there been a fix yet?

        Comment


        • #5
          Resolved For Me! If I Disabled Mod "Separate Sticky and Normal Threads" It Works Again!

          Check If You Have It Installed!

          Link To Mod

          http://www.vbulletin.org/forum/showt...ghlight=Sticky

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X