Announcement

Collapse
No announcement yet.

Page 2 cannot be accessed by Firefox or Chrome browsers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Page 2 cannot be accessed by Firefox or Chrome browsers

    what the hell is going on with this program?

  • #2
    Page 2 of what? I'm running firefox and I can get to page 2 of the threads and the forums, so where exactly are these problems?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      LOL. This is what I'm talking about lynne.
      Jason Craig – Partner
      Wet Coast Sports LTD
      Fishing Reviews TVBC Fishing ReportsFly Fish BCFly Tying Bug

      Comment


      • #4
        Originally posted by voomies View Post
        what the hell is going on with this program?
        On your forum?
        If that's the case go to your settings and click on edit settings and scroll down to the page setting and change it so you can see all the pages.
        Aussiefootyforums

        New Site New forum
        Come and talk sports all day long


        Comment


        • #5
          After the first page of posts, you see page 2 but you cannot click on it. It works only on Internet Explorer. Try my site storyburn and see

          Comment


          • #6
            I am experimenting with a mobile style that was made for V3.8 on my test site, just about got it working too, all aspects, despite it being for V3.8 but I can't click on page 2 of anything with the mobile skin............wonder if that's related....

            On my main forum........no such trouble with any browser.
            ttttt

            Comment


            • #7
              Originally posted by voomies View Post
              After the first page of posts, you see page 2 but you cannot click on it. It works only on Internet Explorer. Try my site storyburn and see
              You are still running beta 3! Upgrade to Gold PL1.

              Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
              vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
              Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
              If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

              W3Schools <- awesome site for html/css help

              Comment


              • #8
                I don't dare upgrade - I don't trust it, frankly. So, this was a problem with Beta 3?

                Comment


                • #9
                  Whether you trust Gold or not, you should upgrade for the simple reason that Gold is supported and Beta-X is not.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by voomies View Post
                    I don't dare upgrade - I don't trust it, frankly. So, this was a problem with Beta 3?
                    Hmmm, you are using beta software on a live site and have problems so you don't trust the software.... OK. But, as stated, there is no support for beta software. If you want support, you need to upgrade to Gold.

                    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                    W3Schools <- awesome site for html/css help

                    Comment


                    • #11
                      but shouldn't it be working on the Beta?

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by voomies View Post
                        but shouldn't it be working on the Beta?
                        I can't recall all the problems there were in the first publically released beta, but there were a LOT of them and that could have been one of them.

                        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                        W3Schools <- awesome site for html/css help

                        Comment


                        • #13
                          can I pay somebody at Vbulletin to install Gold for me?

                          Comment


                          • #14
                            anybody?

                            Comment


                            • #15
                              In the members area, if you click on renewals/new purchases, make sure you Login (you will see an upgrade screen on the bottom if you are logged in), click continue and on the second screen you may purchase professional installation.

                              Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                              vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                              Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                              If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                              W3Schools <- awesome site for html/css help

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X