Announcement

Collapse
No announcement yet.

"home" tab down completely!! :O

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] "home" tab down completely!! :O

    Hey there, on my forum when I go to "home" tab, nothing comes up but this:

    HTML Code:
    Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /home/saskforu/public_html/vb/router.php
    #0 /home/saskforu/public_html/vb/router.php(269): vB_Router::getResponse('error/500')
    #1 /home/saskforu/public_html/vb/router.php(269): vB_Router::getResponse('error/500')
    #2 /home/saskforu/public_html/vb/router.php(259): vB_Router::getResponse(Object(vB_Route_Error))
    #3 /home/saskforu/public_html/vb/bootstrap.php(59): vB_Router::getResponse()
    #4 /home/saskforu/public_html/content.php(30): require_once('/home/saskforu/...')
    #5 {main}
    
    
    Fatal error: Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in [path]/vb/router.php  in [path]/vb/vb.php on line 284
    #0 vb_error_handler(256, Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /home/saskforu/public_html/vb/router.php , /home/saskforu/public_html/vb/vb.php, 284, Array ([exception] => vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[] => 222,[] => Array ([0] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[line] => 259,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => vB_Route_Error Object ([] => Array ([error] => Array ([optional] => 1,[values] => Array ([0] => 403,[1] => 404,[2] => 409,[3] => 500),[default] => 404)),[] => vB_Controller_Error,[] => 404,[] => error,[] => 1,[] => Array ([error] => 404),[] => 1,[] => vB_Route_Error,[] => error,[] => ,[] => 1,[] => Array (),[] => ))),[3] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 59,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[4] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /home/saskforu/public_html/vb/bootstrap.php),[function] => require_once))),[code] => 256)) called at [(null):0] #1 trigger_error(Rerouting recursion with: error/500 on line 222 in /home/saskforu/public_html/vb/router.php , 256) called at [/home/saskforu/public_html/vb/vb.php:284] #2 vB::handleException(vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[] => 222,[] => Array ([0] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[line] => 269,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/router.php,[line] => 259,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => vB_Route_Error Object ([] => Array ([error] => Array ([optional] => 1,[values] => Array ([0] => 403,[1] => 404,[2] => 409,[3] => 500),[default] => 404)),[] => vB_Controller_Error,[] => 404,[] => error,[] => 1,[] => Array ([error] => 404),[] => 1,[] => vB_Route_Error,[] => error,[] => ,[] => 1,[] => Array (),[] => ))),[3] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 59,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[4] => Array ([file] => /home/saskforu/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /home/saskforu/public_html/vb/bootstrap.php),[function] => require_once)))) called at [(null):0]
    Any ideas? Thanks in advance.

  • #2
    Have you done any modifications to re-direct ?

    Comment


    • #3
      Not that I'm aware of...
      I think I tried changing the options -> content management I made some changes, but I have no idea what I was doing there so I don't know what the default settings should be.

      I have:
      default page: content-2
      site tab URL: content.php

      Is that supposed to be different? Could that bring it up?

      I really havn't changed anything else.

      Comment


      • #4
        Default for Default Page is 1-Index Try changing it to that and see if it makes a difference.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          works -- thanks!

          Comment


          • #6
            me 2 thanks

            Comment


            • #7
              I didn;t change the default and it's 1-Index and I get the same errors

              Comment


              • #8
                Originally posted by kersti View Post
                I didn;t change the default and it's 1-Index and I get the same errors
                You should start your own thread about the issue giving as much informatio as possible.

                Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                W3Schools <- awesome site for html/css help

                Comment


                • #9
                  Thanks for the 1-Index tip. Fixed my CMS like a champ

                  The Oasis
                  A harmonious community

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X