Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is it me or do posts vanish for 1 hour?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    carntheroos4eva
    Senior Member

  • carntheroos4eva
    replied
    Yeah I was wondering what was going on as well. For a minute when it happened to me I thought somebody had put everyone in the moderation queue

    Leave a comment:

  • Reeve of Shinra
    Senior Member

  • Reeve of Shinra
    replied
    Maybe Joe, as CIO, who should be aware of these details, should host a dev chat where these questions can be addressed?

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    I know the team have been working on some search issues but what specifically, I don't have access to that.

    My original post still stands - we ask that unrelated posts are not made within threads and a new subject raised. You've done that and hopefully one of the devs will spot that - I know a few were in the forums earlier today answering specific queries however I also know that they're focussed on getting 4.0.1 out in line with the pre-agreed schedule which is preventing them gfrom spending as much time in here as they would like.

    Leave a comment:

  • JamieinNH
    Senior Member

  • JamieinNH
    replied
    Originally posted by Trevor Hannant View Post
    If I could give an answer, I would.

    See above.
    While I don't want to be seen as being picky, but the search function of this script is of the utmost importance. You being support on these forums, should have a better answer than that even if it's a "I'll get someone that can answer that in here to address the issue"...

    Seeing you post that it's unrelated to the topic, and then to give a "quick" answer of if I could I would... that's what we have been complaining about with the lack of communications with this team.

    Again, sorry if that sounds mean, it's not meant to be.. realistic. We buy a product and some of the core features like search doesn't work well.

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    If I don't know the answer because I don't work on bug fixes, then I can't provide an answer.

    Leave a comment:

  • Al Zander
    Senior Member

  • Al Zander
    replied
    nm :|

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    Originally posted by Reeve of Shinra View Post
    Trevor -- it might be more helpful if you said

    These are unrelated to the topic of this thread but we are in the process of fixing the issue and hope to include this in the 4.0.x release.
    If I could give an answer, I would.

    Originally posted by JamieinNH View Post
    No problem Trevor... I started another thread..

    http://www.vbulletin.com/forum/showt...82#post1895882

    Can you pop over and give us an answer there?

    Thanks,
    See above.

    Leave a comment:

  • Al Zander
    Senior Member

  • Al Zander
    replied
    Trevor, how about an answer in this thread, then?

    edit: oops, sorry, Jamie, didn't see your post while I was toggling multiple tabs. Oh well, the more the merrier.

    Leave a comment:

  • JamieinNH
    Senior Member

  • JamieinNH
    replied
    No problem Trevor... I started another thread..

    http://www.vbulletin.com/forum/showt...82#post1895882

    Can you pop over and give us an answer there?

    Thanks,

    Leave a comment:

  • Reeve of Shinra
    Senior Member

  • Reeve of Shinra
    replied
    Trevor -- it might be more helpful if you said

    These are unrelated to the topic of this thread but we are in the process of fixing the issue and hope to include this in the 4.0.x release.

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    These are unrelated to the topic of this thread.

    Leave a comment:

  • JamieinNH
    Senior Member

  • JamieinNH
    replied
    Any word on getting the bug fixed that the member in Post 2 and Post 3 had? I have the same problem in that searching in the UserCP - the Find All Post option does not bring up ALL my posts.

    This has been reported as a bug several times:

    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=31312 Beta 1
    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=31271 Beta 2
    http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=31686 Beta 3

    And it's still happening in Gold? Search on a community site is a very important thing so I would think this would get a high priority.

    Thanks,

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    The problems being experienced at the beginning of this thread were down to technical issues with our own server setup and some replication issues. These are not due to the vBulletin software.

    We are aware of this.

    Leave a comment:

  • BoredOutOfMyMind
    Member

  • BoredOutOfMyMind
    replied
    Originally posted by deuterium View Post
    If you're talking about this forum, then we've established, users, that there's an issue with either the connection between master and slave (replication) MySQL servers, or the Slave is just lagging. Looks to me like the slave was lagging.
    Many of us posting here are not uneducated users.....

    This has shown on my board since day one and I am so bogged with errors I have not had a chance to address this.

    Leave a comment:

  • TimberFloorAu
    Senior Member

  • TimberFloorAu
    replied
    Just checked "my posts"

    And last post I made was this one ( up above ) and previously 22nd Dec, which isnt true.

    Bloody infruiating now, cos I cant remember wheree I have posted lol, and now cannot find it by going to: Find all Posts in usercp

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X