Announcement

Collapse
No announcement yet.

page load problems on IE using Vista

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] page load problems on IE using Vista

    We're having a few minor glitches since our upgrade.

    I can successfully load my forum on the following browsers

    Mozilla Firefox on Mac
    Safari on Mac
    Mozilla Firefox on Windows XP
    Internet Explorer on Windows XP
    Google Chrome on Windows XP
    Opera on my BlackBerry

    But members on my forums are saying that using IE on Vista, the pages load with the content jumbled and overlapped. Eg. Post 3 and post 4 would be on top of eachother.

    I have asked them to update their browsers to the latest version, clear their cache/temp internet files, or use another browser.

    But the trend here is a glitch with IE on Vista. I have asked them for a screen capture showing the problem.

    They have also said that when they refresh the screen, the layout goes normal

    Any ideas?

    Thanks
    Last edited by UTE304; Tue 29th Dec '09, 12:57am.

  • #2
    We are having the same problem I believe. I have attached some screen shots.
    Attached Files
    http://www.perrysgreenhouse.com/vbforum/index.php

    Comment


    • #3
      Same here! on Windows 7

      http://www.vbulletin.com/forum/showt...s-a-mess-on-IE

      We should demand a hot patch for this!

      Comment


      • #4
        vBull team,

        I love it when I log in and see that you've saved my day by providing me with a solution. Instant stress breaker.

        But this one, and many like it on the forum, still remains unanswered. Lack of assistance means there are no answers?

        2 pics attached.

        IE layout compared to firefox layout.

        Please?
        Attached Files

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X