Announcement

Collapse
No announcement yet.

Inline Mod not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Inline Mod not working

    I cant select any of the inline mod features on my forum. Does it work for anybody ?

  • #2
    It works fine here, what browser are you using?
    while(true){
    if(
    $someone->needsHelp() && $i->canHelp()) $post->help();
    if(
    $i->findBug()) $post->bug();
    }

    Comment


    • #3
      Ie8

      Comment


      • #4
        It works fine here, never had a problem with it using IE8/7
        while(true){
        if(
        $someone->needsHelp() && $i->canHelp()) $post->help();
        if(
        $i->findBug()) $post->bug();
        }

        Comment


        • #5
          Me neither only since vB 4 suite... this whole package is driving me nuts !!!

          Comment


          • #6
            Just checked with chrome and FF and neither one of them works

            1) visit a forum
            2) click the inline mod tab
            3) select all (or another selection)

            Result: nothing!!

            Comment


            • #7
              Anybody? Not Working In FF Or IE8. Only noticed it since PL4 Update

              Comment


              • #8
                Resolved For Me! If I Disabled Mod "Separate Sticky and Normal Threads" It Works Again!

                Check If You Have It Installed!

                Link To Mod

                http://www.vbulletin.org/forum/showt...ghlight=Sticky

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X