Announcement

Collapse
No announcement yet.

Quick Editor Don't Work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Quick Editor Don't Work

    Try to be brief, the problem I have is the quick message editor.
    I imported from my phpbb3 forum. Everything correctly except that the quick editor does not work. When I click "quick edit" in Firefox out a circle which means that you are working in Internet Explorer I get this error:

    "" null "is null or not an object
    line 11 in vbulletin_quick_edit.js "

    In a message on this forum have told me the following:

    "this is all a permission problem from imports. I could write pages of reports similar to this one.
    the underlying problem is that VB4 importer does not "refresh" certain permission types (especially attachments, see my other reports), so you end up with users that have no right at all as far as new features are concerned. Even admins.

    These permission issue generate "refusals" that have no answers in XML error message. This turns into a "javascript error" that is not really an error. It's an unexpected race condition.

    (VBTEAM; I'd be glad to be added in a beta testing team, if any.)

    I've manually fixed these issues, either by forcing refreshing of permissions or by editing the SQL. "
    Please I need help. I have the latest version of vBulletin 4.0 Gold and any plugins installed. How can I fix this? Thanks
    Last edited by DigitalDark; Tue 22 Dec '09, 2:06pm.

  • #2
    Solved. This is a bug of impex permissions, I need to upgrade the permisions of each forum for all user groups.

    Comment


    • #3
      Same problem, quick edit doesn't work for me, if I click once it just nothing happens, just moving ajax circle some seconds, when I click second time then open advanced editing.

      Comment


      • #4
        And did you try the same fix?
        This is a bug of impex permissions, I need to upgrade the permisions of each forum for all user groups.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          No, where can I do this?

          Comment


          • #6
            Forum Permissions > edit the usergroup for the forum.

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools <- awesome site for html/css help

            Comment


            • #7
              No changes.

              Comment


              • #8
                This happens to me only on certain browsers, such as the Android browser for Google's phones like the Motorola Droid. Could be a client side issue, maybe a setting that needs to be changed.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X