Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mod Rewrite Friendly URLs => .htaccess

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Darkimmortal
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    Wait for the beta 4 build, we should ship a default htaccess.
    Any chance of officially supported nginx rewrites too?

    The ones I posted a few pages back work just fine (I think) but official ones would be nice

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Wait for the beta 4 build, we should ship a default htaccess.

    Leave a comment:


  • zlos
    replied
    Still problematic when it comes to special chars:

    http://ona.pl/forum4/showthread.php/2-za-o-ae-ge-l-ja-n

    or even more funny:

    http://ona.pl/forum4/tags.php?tag=za...6l%B1+ja%BC%F1

    Well, Google will thank me for that, surely

    Leave a comment:


  • indigosociety
    replied
    I see that this doesn't work too well with blogs? Is there even support for rewriting blogs at the moment? I'm going to the blog area and I see stuff like this as the url:

    blog.php?u=1065

    And if you click it, it doesn't work (seems to just render what's on blog.php)

    Shouldn't blog.php be /blogs/

    I'm guessing vB4 just hasn't coded that in yet?

    Oh, and tags.php? is also not rewrited yet. What's the status of that?
    Last edited by indigosociety; Thu 19 Nov '09, 1:30am. Reason: tags.php

    Leave a comment:


  • indigosociety
    replied
    Uh I tried this and I get a 403 forbidden after enabling rewrite in my server and restarting apache. Any ideas?

    ** fixed by adding Option Follow Sym Links

    for anyone's reference.
    Last edited by indigosociety; Thu 19 Nov '09, 1:10am.

    Leave a comment:


  • jörg
    replied
    if i create a new article, then is no problem. i can edit the new article.

    but the old articles from the last days, we cant edit, if i click on a old article from yesterday as sample -->we become a blank page ^^ but i think is a bug from cms i checked the problem on a second installation theire is the same problem without the .htaccess and standard url´s.........^^
    Last edited by jörg; Wed 18 Nov '09, 3:50pm.

    Leave a comment:


  • Yves Rigaud
    replied
    Originally posted by MattyAsia View Post
    I'll check that out when i wake up in the morning and add it if it fits and works
    Edwin had confirmed it works for him in the bug tracker: http://www.vbulletin.com/forum/proje...enoteid=102695

    Leave a comment:


  • jörg
    replied
    hi,

    widget works now. thanks.

    but i cant edit a content-page in the cms . all other works perfect. only the edit-function in the cms will not work, here i become always a blank site

    Leave a comment:


  • jberetta
    replied
    Originally posted by jörg View Post
    Hi,

    i use the first code and now i cant edit the cms content.......it will show now only a white page

    and configure the widgets.......is without funktion by a click


    did you add this to it?

    Originally posted by PitchouneN64ngc View Post
    You can add one more rule. This rule is for the 'Configure' link into the widget manager (admincp).

    Code:
    RewriteRule ^widget/config/([0-9]+) widget.php?r=config/$1&%{QUERY_STRING}
    This works for me, it could help any other

    This will at least fix the configure part.

    Leave a comment:


  • jörg
    replied
    Hi,

    i use the first code and now i cant edit the cms content.......it will show now only a white page

    and configure the widgets.......is without funktion by a click

    Leave a comment:


  • scsa20
    replied
    Welp, did a few tests and noticed something. Since the vbulletin instation is located in another directory on top of the root it seems to be wanting to go back to the root. Here's what I'm talking about:

    If you go to the forums and go into a catagory it shows up as /forums/forums/2-Main-Forum in the address bar. Now if you go into a thread it shows up as forums/threads/8-test but after making a thread it tries to take you to /forums/8-test instead of /forums/threads/8-test

    Is there any kind of fix for this?

    Leave a comment:


  • extremis
    replied
    MattyAsia, thanks for the code, this is great. Very helpful...

    I notice that even after I've gotten the Mod Rewrite Friendly URLs working, my members' profiles still show up with their user number in the string (i.e. members/1-username). Is there any way to get the user number out and just have: members/username???

    Leave a comment:


  • Dave B
    replied
    I am going to be installing vb in root, where it is currently in /folder/ , how would this be integrated( along with a 301) into this htaccess?

    Leave a comment:


  • abode
    replied
    when i use it the arabic titles shows like -U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

    Leave a comment:


  • nubian
    replied
    Hi Matty, I've sent you the class_core.php.
    Hopefully it didn't go into your spam folder.
    Thanks for helping.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X