Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.2.5 register.php gives a blank page

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 4.2.5 register.php gives a blank page

    Hi
    Since I upgraded to 4.2.5 the Registration button doesn't work.

    With Firefox I get a blank page, with IE I get a HTTP500 warning.
    The register.php file is in place.

    Any idea where the issue might be please?
    Regards
    Trevor

  • #2
    Please try the following:

    To disable the plugin/hook system completely, edit includes/config.php and add the following code:
    Just below
    Code:
    <?php
    enter
    Code:
    define('DISABLE_HOOKS', true);
    Do you still have the same issue?
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Hi
      Yes, I am afraid so, 500 error with IE and blank page with Firefox.
      Regards
      Trevor

      Comment


      • #4
        We will need to know the full error....this will be in your server error logs (ask your host if unsure).

        What version of php is running on the server?
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Thanks for your help mark, so I had a look at the access and error logs at the times I accessed the register.php file and immediately noticed the errors relating to a captcha plug-in.
          I had human verification set to disabled.
          I un-installed the plugin and then activated the Image Verification option.
          All is now back to normal.
          Regards
          Trevor

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X