Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manual Security Patch Instructions for VB 4.x.x

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    If you installed vBulletin into the /phpbb/ directory then yes they may very well be the same. If you can find that code in it, go ahead and make the changes.

    Comment


    • #32
      Hello
      iam looking for some of ur help in regards of , i have done manual editing in my vb 4.2.0 for the files as per instructions here in top ,
      the noted results i have seen is no any member is able to login and same with admin after i place right details and click login it show blank screen
      with as follow link www.xyzzzz.com/login.php?do=login

      then i tried to restore edited files back from backup my forum works fine as usual, suggest me

      hope to have a solution

      Comment


      • #33
        @Joe D.: Thanks. Easy fix in 5 min.

        Comment


        • #34
          Originally posted by kandhro View Post
          Hello
          iam looking for some of ur help in regards of , i have done manual editing in my vb 4.2.0 for the files as per instructions here in top ,
          the noted results i have seen is no any member is able to login and same with admin after i place right details and click login it show blank screen
          with as follow link www.xyzzzz.com/login.php?do=login

          then i tried to restore edited files back from backup my forum works fine as usual, suggest me

          hope to have a solution
          Hello,

          What software are you using when you edit the files? What it the name of the text editor you are using and what is your computer operating system?


          Comment


          • #35
            Originally posted by vbsm View Post
            Might these two be the same?...

            /public_html/phpbb/includes/functions.php
            /public_html/forums/includes/functions.php
            Hi vbsm,
            That /public_html/phpbb directory might be there because you used my phpBB3Auth plug-in to migrate the phpbb3 user accounts to vBulletin4??
            phpBB3Auth - Migrate phpBB3 user/password to VB4 vBulletin 4.x Add-ons

            Comment


            • #36
              Originally posted by Joe D. View Post

              Hello,

              What software are you using when you edit the files? What it the name of the text editor you are using and what is your computer operating system?

              Hello
              iam using Notepad++ for editing as per suggested above , and iam on win7

              Regards

              Comment


              • #37
                OK, then I would suggest making the file changes again. This time do the changes one file at a time and test the forum after each one. Be sure to check several pages. Try to find the specific one causing the issue- the most likely problem was a typo in one of the changes.

                Is there a reason you can't upgrade to VB 4.2.2, that would be ideal.

                Comment


                • #38
                  Hello all,

                  I am running 4.2.0 P4 and I followed the instructions to the letter but somehow must have done something wrong as I couldn't get my website to work and had to revert to uploading the old files.

                  I know it would be a simple upgrade to 4.2.2 but I have ad on's I need to check 1st before doing that and while I release it is not a VB support problem it is very frustrating not to have access to simple files to upload and overwrite. I also don't want to do a complete version upgrade at the moment if possible.

                  Can someone from VB Support not assist myself and others that have had problems with the manual upgrade by just making a simple up loadable patch available for version 4.2.0 P4

                  PLEASE HELP HERE

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by Johnny B View Post
                    Hello all,

                    I am running 4.2.0 P4 and I followed the instructions to the letter but somehow must have done something wrong as I couldn't get my website to work and had to revert to uploading the old files.

                    I know it would be a simple upgrade to 4.2.2 but I have ad on's I need to check 1st before doing that and while I release it is not a VB support problem it is very frustrating not to have access to simple files to upload and overwrite. I also don't want to do a complete version upgrade at the moment if possible.

                    Can someone from VB Support not assist myself and others that have had problems with the manual upgrade by just making a simple up loadable patch available for version 4.2.0 P4

                    PLEASE HELP HERE
                    Please raise a support ticket, including your site URL, ftp credentials, and admincp credentials;
                    The credentials should be put in the "Sensitive Data" field.
                    http://www.vbulletin.com/go/techsupport

                    Mark the ticket for my attention and I'll do the patching for you later today.
                    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
                    AdminAmmo - My Cloud Demo

                    Comment


                    • #40
                      Thanks so much Mark B greatly appreciated I have done as requested

                      Once again thank you

                      Comment


                      • #41
                        Since I've manually patched using your provided instructions, how can I manually set the version number to the latest build?
                        If that's not recommended, was anything else changed in PL1 which would have to be applied manually in order to be at Pl1 ?

                        Just want to be current here and since I've manually applied the patch, the version still reflects 4.22 Albeit cosmetic, I'd rather be able to reflect the latest version on my site.
                        Last edited by Ambro; Mon 17th Mar '14, 12:47pm.

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Ambro View Post
                          Since I've manually patched using your provided instructions, how can I manually set the version number to the latest build?
                          If that's not recommended, was anything else changed in PL1 which would have to be applied manually in order to be at Pl1 ?

                          Just want to be current here and since I've manually applied the patch, the version still reflects 4.22 Albeit cosmetic, I'd rather be able to reflect the latest version on my site.
                          You wouldn't. PL's are not something set in the versioning data stored in the software, we never display PL's to the end user either, just to administrators, in the AdminCP. If you're not already on 4.2.2, then you would need to upgrade, otherwise you're not on 4.2.2, even with the patch applied.

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by Johnny B View Post
                            Thanks so much Mark B greatly appreciated I have done as requested

                            Once again thank you
                            This site has now been successfully patched.
                            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                            TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
                            AdminAmmo - My Cloud Demo

                            Comment


                            • #44
                              This patch cause my forum 4.2.0 "invalid action specified" error with inlinemod funtion when the moderator session timeout and they need to enter the password to perform the inlinemod. Are there any solution for this ?

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by lekiemdan View Post
                                This patch cause my forum 4.2.0 "invalid action specified" error with inlinemod funtion when the moderator session timeout and they need to enter the password to perform the inlinemod. Are there any solution for this ?
                                Hmmm... I don't have an immediate solution but if it is a problem you could consider disabling the Enable Inline Moderation Authentication in General Settings so moderators won't have to log in a second time for in-line moderation.

                                See next post.
                                Last edited by Joe D.; Wed 19th Mar '14, 5:01pm.

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X