Announcement

Collapse
No announcement yet.

Editors missing after upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Editors missing after upgrade

    hello

    i`ve just upgraded mine vb to 4.1.6..

    and the box with options on new topic, new messages... disappeared

    users can creat new topics, reply.. but whitout any options to format

  • #2
    Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
    Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php

    PHP Code:
    define('DISABLE_HOOKS'true); 
    If so, then create a new style with no parent:
    • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
    • Parent Style: No Parent Style
    • Title: Default vBulletin
    • Allow User Selection: Yes
    • Save


    Then browse the site using that totally default vbulletin style and with your modifications still disabled - do you still have the same problem?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      after that, the editors appears normally...

      Comment


      • #4
        Originally posted by silverf0x View Post
        after that, the editors appears normally...
        Break it down. Try enabling the hooks first, does that break it?

        Comment


        • #5
          yes, if i`m using whitout hooks, the editor buttorns dissapear

          i should wait for a theme update or what?

          Comment


          • #6
            Originally posted by silverf0x View Post
            yes, if i`m using whitout hooks, the editor buttorns dissapear

            i should wait for a theme update or what?
            If I understand correctly, when you re-enabled plugins the editor broke? If so I assume one of the plugins is a theme?

            Comment


            • #7
              Disable all plugins manually, remove that line from config.php then turn one plugin on at a time. After you turn one on, refresh your site. When it breaks - that's the plugin that's causing it and you'll need to go check for an updated version of it.
              Vote for:

              - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
              -
              *PM - Add ability to reply to originator only*
              - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
              - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
              - "Quick Route" Interface...
              - Allow to use custom icons for individual forums

              Comment


              • #8
                my site doesnt use any plugin but Editors still missing after upgrade from 4.1.5 to 4.1.6
                VinaTrading Inc.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by VinaTrading View Post
                  my site doesnt use any plugin but Editors still missing after upgrade from 4.1.5 to 4.1.6
                  Reupload your 4.1.5 files. Does the problem go away?

                  vBulletin 4.1.6 deals exclusively with the mobile style and shouldn't affect any functionality outside of that, including the editors.
                  Translations provided by Google.

                  Wayne Luke
                  The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                  vBulletin 5 API - Full / Mobile
                  Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Wayne Luke View Post
                    Reupload your 4.1.5 files. Does the problem go away?
                    yes, it does
                    VinaTrading Inc.

                    Comment


                    • #11
                      OK, use includes\functions_editor.php of 4.1.5
                      VinaTrading Inc.

                      Comment


                      • #12
                        Seems to show that somehow that file isn't being uploaded correctly from your 4.1.6 package. I'd redownload, verify file integrity and reupload them.
                        Translations provided by Google.

                        Wayne Luke
                        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                        vBulletin 5 API - Full / Mobile
                        Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Wayne Luke View Post
                          Seems to show that somehow that file isn't being uploaded correctly from your 4.1.6 package. I'd redownload, verify file integrity and reupload them.
                          No. I always use the original files I downloaded from http://members.vbulletin.com
                          I did not encounter this problem with new install. Now I have solved it by using includes\functions_editor.php of 4.1.5 Patch Level 1 or

                          find (line 46)
                          if (is_browser('netscape') OR is_browser('webtv')
                          OR STYLEID == $vbulletin->options['mobilestyleid_advanced']
                          OR STYLEID == $vbulletin->options['mobilestyleid_basic']
                          )
                          {
                          return 0;
                          }
                          replace by
                          if (is_browser('netscape') OR is_browser('webtv'))
                          {
                          return 0;
                          }
                          Last edited by VinaTrading; Thu 15th Sep '11, 9:22am.
                          VinaTrading Inc.

                          Comment


                          • #14
                            i`ve disabled all my plugins.. and editors still not appearing

                            should i try reupload the .1.5 files? or what?

                            Comment


                            • #15
                              just tried the includes\functions_editor.php from 4.1.5 and it`s showing again

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X