Announcement

Collapse
No announcement yet.

favicon not showing after upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] favicon not showing after upgrade

    Hello, after I upgraded to 4.1.5 my website's favivon is not showing, instead the vbulletin favicon is showing.
    No, I did not replaced my favicon with the vbulletin icon. Mine is still in the server but is not showing.

  • #2
    Link?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      it must of replaced the default one again you will need to reload the one you want and replace it with the vb one

      Comment


      • #4
        I have the same problem
        Check my site and don't worry if it's all Greek to you
        It's all Greek to everybody

        Comment


        • #5
          Originally posted by webgroup View Post
          Hello, after I upgraded to 4.1.5 my website's favivon is not showing, instead the vbulletin favicon is showing.
          No, I did not replaced my favicon with the vbulletin icon. Mine is still in the server but is not showing.
          Originally posted by GRE View Post
          I have the same problem
          Try another browser.


          vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

          Comment


          • #6
            It happens with any browser.
            Only the admincp shows the correct favicon.
            Last edited by webgroup; Thu 4th Aug '11, 12:31am.

            Comment


            • #7
              Still waiting for the link.
              Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
              Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

              Steve Machol Photography


              Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


              Comment


              • #8
                give it time to update some browsers are slow at updating them and as steve said link to your site

                Comment


                • #9
                  Originally posted by webgroup View Post
                  It happens with any browser.
                  Only the admincp shows the correct favicon.
                  Try this:-
                  Styles & Templates -> Style Manager -> StyleVars [click Go] now do a search for favicon.
                  You should then see [ImagePaths favicon] click on the red favicon, and now add the full path to your favicon.ico it should look something like this: http://myforum.net/favicon.ico this will be okay if you have upload your own favicon to your forum, Oh and don't forget to save the changes you made.

                  Comment


                  • #10
                    I went through all of the steps outlined above this morning, and except for Firefox, my favicon isn't showing up. Even in Firefox, links to my site in the favorites bar have reverted to VB. This is weird, since I made sure I didn't overwrite the favicon when upgrading to 4.1.5.

                    Maybe it is the browsers, although I've cleared cache and history in all of them. You can test my forum...do you see the small black and white Polar Bear head or do you see the vb favicon?

                    http://www.teach1st.com/bobo/vb/forum.php
                    Another Fred

                    Comment


                    • #11
                      Yep, I see it fine:

                      Click image for larger version

Name:	Screen shot 2011-08-05 at 8.37.57 PM.jpg
Views:	1
Size:	60.2 KB
ID:	3683065
                      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                      Steve Machol Photography


                      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                      Comment


                      • #12
                        Excellent! Thanks for verifying, Steve.
                        Another Fred

                        Comment


                        • #13
                          Pleased to hear your sorted it out.

                          Comment


                          • #14
                            Hello,

                            Could you check this one: www.evoklub.hu/forum

                            Same problem, I can see the correct favicon with every browser, except FF.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Evoklub View Post
                              Hello,

                              Could you check this one: www.evoklub.hu/forum

                              Same problem, I can see the correct favicon with every browser, except FF.
                              I can see a Mitsubishi style red colored favicon using IE10

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X