Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgrade to 4.1 PL2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • semprot
    replied
    Originally posted by gle041 View Post
    ...
    Create a file on your server root , named "anything.php", fill it with this code
    PHP Code:
    <?php phpinfo(); ?>
    And send the link to the VB staff here so they can help.

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    ...

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Enable phpinfo in the Admin CP, then provide the URL to your forums. This may help us troubleshoot this problem.

    Admin CP -> Settings -> Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    OK, now the php.ini file is showing:

    max_execution_time = 2880
    max_limit = -1

    Still getting the error. What now?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Then your host did not change those settings.

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    max_execution_time = 60
    max_input_time = 90

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    My ini_set instructions also covered the PHP timeout issue. What is max_execution_timeout set to on this server?

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    I've contacted the host, they tell me the following. I'm still getting this error, what should I do?

    The error message doesn't say anything about a memory
    limit problem. However, it could be if you're working with a very
    large dataset. If you'd like, raise your memory_limit setting in your
    site's php.ini file, wait 5 minutes for it to kick in, then try again.

    It's likely not a PHP timeout issue. If it were you'd get a white
    page with something like "Internal server error" rather than a
    backtrace produced by your app.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Contact your host and ask then to check the error logs. If you followed all those instructions, then this is a server issue.

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    I've just attempted the upgrade again and got the same message. Where should I go from here?

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    Okay I will try to upload the files again.

    I re-uploaded the 4.0.8 files so the forum would go back online, so right now it's running 4.0.8 fine. I will try the upgrade again.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    For the upgrade, try reuploading all the original files again.

    The latter issue is something you need to contact your host about.

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    Also, I have my site offline and the offline page isn't showing. Just says:
    This webpage is not available.

    Leave a comment:


  • gle041
    replied
    Just tried that, got the same message.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    This may be a server time and/or memory limit. To increase your limits edit your includes/config.php file and add these lines right under the <?php line:

    ini_set('memory_limit', -1);
    ini_set("max_execution_time", "2880");


    Then try again.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X