Announcement

Collapse
No announcement yet.

4.0.3-->4.0.4 quick reply javascript errors with IE8

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] 4.0.3-->4.0.4 quick reply javascript errors with IE8

    Members using IE have been having issues with posting. This may or may not have been happening with vB 4.0.3. It seems to be related to the error message below (which only appears in IE, no chrome/firefox). Also, this error message is only appearing for me when multiple posts are made.

    ----------------------
    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)

    Message: Unknown runtime error
    Line: 11
    Char: 8425
    Code: 0
    URI: http://www.domain.com/forums/clients...reply.js?v=404
    Last edited by compuminus; Mon 28th Jun '10, 2:27pm.

  • #2
    yes , and me

    Comment


    • #3
      To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

      Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

      [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

      Next, disable all plugins.

      Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

      define('DISABLE_HOOKS', true);

      Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

      Do you have the same problem?
      Vote for:

      - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
      -
      *PM - Add ability to reply to originator only*
      - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
      - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
      - "Quick Route" Interface...
      - Allow to use custom icons for individual forums

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X