Announcement

Collapse
No announcement yet.

mediabox(lightbox) stopped working after upgrading from vb 4.0.3 to 4.0.4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Suite] mediabox(lightbox) stopped working after upgrading from vb 4.0.3 to 4.0.4

    I use a very handy lightbox tool called mediaboxadvanced on my site. It allows me to pull up images, video, and even websites in a lightbox. When I upgraded from 4.0.3 to 4.0.4 it stopped functioning. I tested it with a plain html website, and it still functions, just doesn't work on my vbulletin site anymore. Here is the code I use, first I load this:

    <link rel="stylesheet" href="http://www.vividchange.com/media/mediaboxAdvBlack.css" type="text/css" media="screen" />
    <script src="http://www.vividchange.com/media/mootools-1.2.4-core-nc.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="http://www.vividchange.com/media/mediaboxAdv-1.2.4.js" type="text/javascript"></script>

    Then this is a sample of a link:

    <a href="http://www.healthscout.com/printer/68/613659/main.html" rel="lightbox[social 800 600]" title="Buying Happiness"> Buying Happiness</a>

    What is it in Vb 4.0.4 that would cause my lightbox to stop working? What do i need to do to get it up and running again?

    The site is at vividchange.com if you need to take a look.


  • #3
    I was lazy, and just stuck the code in with the links, either in a cms article, or a widget. It worked fine so i didn't worry about it. Would putting it in the header section of the page with the rest of the code make a difference now? What would be the easiest way of doing that?

    Comment


    • #4
      I found it. I had a facebook like app running in a widget that was conflicting with the new fbconnect. it's all good now. Thanks

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X