Announcement

Collapse
No announcement yet.

error after upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tommac12
    replied
    I did that now I get the following:

    This webpage has a redirect loop.

    The webpage at http://www.mysite.com/forums/index.php has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer.

    Here are some suggestions:
    Reload this web page later.
    Learn more about this problem.
    More information on this error

    Leave a comment:


  • JamesAB
    replied
    It looks like your modification(s) are not compatible with vB4.

    Try disabling your modifications.

    To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php
    Code:
    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Leave a comment:


  • tommac12
    started a topic [Suite] error after upgrade

    error after upgrade

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/init.php(331) : eval()'d code on line 33

    Warning: require_once([path]/includes/functions_socialforums.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_bootstrap.php(1269) : eval()'d code on line 166

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/atkinsbb/public_html/forums/includes/functions_socialforums.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/atkinsbb/public_html/forums/includes/class_bootstrap.php(1269) : eval()'d code on line 166
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X